Novi vd direktora obdaništa Spomenka Djurović

Ministarstvo prosvete imenovalo je Spomenku Djurović, vaspitača, za novog vršioca dužnosti direktora PU Milica Nožica.

Nakon što je ostvaku na mesto vd direktora u ovoj ustanovi podnela Katarina Janković , miistarstvo prosvete za novog vršioca dužnosti imenovalo je Spomenku Djurović.

Uvidom u dokumentaciju, ministar je utvrdio da Spomenika Djurović , vaspitač u predškolskoj ustanovi ispunjava uslove predvidjene članom 125 stav.3 Zakona za vršioca dužnosti . Nakon prestanka dužnosti direktora Djurović ima pravo da se vrati na poslove koje je obavljala pre imenovanja.  

11 comments on “Novi vd direktora obdaništa Spomenka Djurović

 1. DŽAJA

  Ova divna žena, kao i prethodna divna
  žena dolaze u nevreme, dolaze u debeo minus koji im je ostavio Zlaja. Dugove i sudske procese i loše medjuljudske odnose. Dolaze žene u lopovluk centralne kuhinje i pojedinog tehničkog osoblja, pa cenu plaćaju deca i vaspitači,a Ispaštaju već godinama. Glavnu reč su vodile četri čistačice. Zlaja je vrtiće zavio u crno sa svojim gazdom, kome je napunio džepove, a sve na štetu ustanove. Npunio je direktor i sebi džepove i debelo se obogatio i živeo debelo na račun preduzeća MN . Ružiću svaka ti čast, oterao si sramotu i bruku o kojoj će se pričati dugo, dugo.

  Reply
  1. Kolegnica

   Koje tera da bude direktor, kadaje tako loše stanje..Došlomi da zaplačem , kadasam čitao tvoj komentar,daj da pokrenemo peticiju da joj pomognemo daje spasemo da nebude direktor..

   Reply
 2. Malecki Zvorničić

  Teško je podići ustanovu koja je opljačkana, ojadjena, u kojoj su do juče reč vode prekvalifikovane čistačice i frizeri. Svaka čast vaspitačima šta su sve to istrpeli i preživeli za sedam godina iživljavanje fotografa Zlaje. Moraćeš bato da odgovaraš za propast u koju si uvukao kolektiv. Čeka te istraga, samo da ti ova žena udje u tagove i obelodani sve poštene poslove… Ružiću svaka ti čast.

  Reply
 3. Neca

  Tačno je da je Zlaja uništio vrtić ali to nije radio sam. Imao je debelu podršku njegovog Milana koji se jedno vreme spominjao kao njegov naslednik ali nije prošao upravo zbog mahinacija sa Zlajom.

  Reply
 4. Javni nabavljač M N

  Sve pohvale za novu direktorku, kao vaspitač vredna i ambiciozna žena. Da joj damo malo vremena pa da onda komentarišemo kakva je kao direktor a ne sumnjam da će biti dobra. Šef tehničke službe, centralne kuhinje, šef računovodstva Zlatomirovo uporište u mahinacijama i malverzacijama. Obavezna kontrola

  Reply
 5. otmenost

  Sve dok vam bude važniji direktor obdaništa od direktora Krušika gde se ne krade nego uzima koliko god hoće,ili da neko proveri Krušikove direktore šta sve poseduju, Krušik će biti meka za krađu,a Valjevo će propadati otmeno i sigurno

  Reply
 6. Bole

  Zlaja ne valja valja Spoma. Ne valja Boba valja Laza. Problem je jedan. Ne valja SNS !! Kako li samo drugovi iz SPSa Va reaguju na ovu odluku.. Da li su obavešteni da više ne postoje i da ugase svetlo..

  Reply
 7. Pink Lady

  Konacno da kvalitet ispliva na povrsinu. Godine radnog staza,predanost poslu,iskustva,radova, konferencija i seminara, ne vidim nikoga ko bi bio podobniji za tu poziciju. Podrska!

  Reply
 8. Moma

  Kad nece niko pobedi ambicija…zasto niko ne pise o bivsem direktoru…gde je dokle je stigao…sa istragom…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.