UBR: Kostiću, znate li šta ste rekli?

Povodom izjave predsednika SANU o Kosovu, saopštenje za javnost izdalo je Udruženje boraca iz Valjeva. Saopštenje prenosimo u celosti:

ˆ

“Vladimir Kostić, predsednik SANU ni manje ni više izjavi: ,,Kosovo nije naše, to treba što pre shvatiti“.

Gospodine Vladimire Kostiću nije Vam ovo prvi put, kako Vas nije sramota da budete predsednik SANU i dajete takvu izjavu i znate li Vi koliko je Srba poginulo i dalo život braneći Kosovo i Metohiju i svoj narod, znate li koliko je ratnih vojnih invalida u kolicima, znate li koliko ljudi umire zbog zločinaca iz NATO pakta koji su bacali osiromašen uranijum na nedužan narod, znate li koliko je porušeno srpskih svetinja na Kosovu i Metohiji od strane Šiptara, znate li uopšte šta ste rekli?????
Što su ti mladi naši Heroji hrabro ginuli jer možda da bi Vi izrekli ovakve reči teške za srpski narod, državu Srbiju, našu Svetu zemlju Kosovo i Metohiju i majke u suzama koje čekaju svoje poginule sinove naše Heroje.
Sramota, časnije je dati ostavku nego ovakvim rečima ,,prodavati“? svoju državu sa funkcije predsednika i ozbiljne institucije kakva je SANU.

Neko to mora već jednom da Vam kaže!!!

Gvozdeni puk Srbije

Predsednik, Dejan Milošević Kuna i

Udruženje boraca Valjevo

Generalni sekretar i

Predsednik,

Bradić Ljubomir”

2 comments on “UBR: Kostiću, znate li šta ste rekli?

  1. Dex

    Treba li, Bradiću, da svi Srbi izginu? Valjda se borimo da mi što smo ostali živimo u miru i blagostanju? To možemo samo ako smo u slozi sa komšijama a to su ,činjenica je, albanci na Kosovu.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.