Gvozdeni puk Srbije obišao borca Dalibora Cvetkovića

Bolesnog saborca iz Žitorađa Dalibora Cvetkovića obišlo је  rukovodstvo Gvozdenog puka Srbije, predsednik Dejan Milošević Kuna i generalni sekretar Bradić Ljubomir. Оvom borcu dodeljena je pomoć .

Pomoć u paketima, veš mašini, mobilnom aparatu, stigla je na adresu borca Dalibora Cvetkovića. Udruženje boraca Valjevo poklonilo mu je  majicu i maskirni kačket sa logom Udruženja boraca, što ga je , kako se navodi u saopštenju UBR Valjevo zaista učinilo srećnim . Dalibor je rekao da mu je  to  drag i najmiliji poklon i velika uspomena.
“Svi smo mi još u fazi rehabilitacije od preležanog virusa Korone ali kada je u pitanju ovako humana akcija za takvu aktivnost mora da se nađe i volja i snaga po ceni velikog rizika.Dalibor živi u mnogo teškoj situaciji, kuća je u mnogo lošem stanju, svi su bolesni, niko ne radi a najtužnije je da je majka slepo lice vezana za krevet.Lično čestitam Dejanu Milošević Kuni predsedniku Gvozdenog puka zato što pomaže ovakvim ljudima u ovom slučaju i bolesnom borcu bez posla, tužno je gledati Dalibora i oči koje sijaju od sreće kada je dobio na poklon kačket i majicu Udruženja boraca iz Valjeva a samim tim i grada Valjeva, navodi u saopštenju za javnost generalni sekretar UBR Ljubomir Bradić. Svu donaciju u vidu hrane i tehničkih uređaja koje mu je obezbedio Gvozdeni puk Srbije i sam predsednik Dejan Milošević Kuna, borcu Daliboru će mnogo značiti i olakšati ovako surov i težak život. ,,Srećan sam što moj grad Valjevo i Udruženje boraca Valjevo prepoznaje ovako ekstremno teške slučajeve i makar svojim prisustvom i skromnim darom učustvuje u ovako humanoj akciji.Tuga i veliko humano delo je sve ovo sa borcem Daliborom i to treba videti i doživeti! Tako malo pažnje a toliko sreće!”, navodi se u saopštenju valjevskih boraca.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.