Policija otkrila 54 bale sušenog duvana

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Ubu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv dvojice muškaraca iz Uba starosti 63 i 67 godina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljeno skladištenje robe.

Policija je prilikom pretresa kuće i pomoćnih prostorija šezdesettrogodišnjeg muškarca pronašla 54 bale sušenog duvana u listu težine 1.812 kilograma koji je, kako se sumnja, vlasništvo šezdesetsedmogodišnjeg muškarca.

Vrednost zaplenjenog duvana se procenjuje na oko 1.812.000 dinara.

PU Valjevo

3 comments on “Policija otkrila 54 bale sušenog duvana

  1. Valjevac

    Nije rezan duvan pa da je akcizno opterecen. Proverite nemojte prenositi samo vesti koje Vam plasiranju organi koji su najodgovorniji sa korupciju i kriminal u Srbiji….

    Reply
  2. nebitan lik

    Pa sta ako je uzgajao duvan ?
    Pa nije gaio marihuanu uz posticaj drzave, vozio se u Audiju i koristio sluzbenu znacku policije . . Uzgajao ga za sostvene potrebe. Koristio ga za pusenje a ostatak potapajuci u vodi iz njega estrahovao nikotin koji je koristio kao insekticid , jer drzava nema para da zaprasuje najezdu komaraca. Kao sto znate , zaprasuje sa prostor samo u inostranstvu , tj. podrucje Beograda , a za ove pasivne delove Srbije , kao sto je Valjevo nije ni bitno. Na ovaj nacin je cak i ustedeo znacajna devizna sredstva drzavi , pa bi mu cak i trebalo dati i neki podsticaj. Nije posteno da samo uzgaivaci marihuane sa policijskom znackom imaju podsticaj drzave i staklenike. Imate vi u Valjevu mnogo vece kriminalce pa nista . Hajde da vidim kada ce te skupiti hrabrosti da izvedete pred sud nekog od aktuelnih lopova – politicara. A da ih ima , ima ih koliko hocete ,ali treba smeti ( pokusati ) i raditi svoj posao.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.