Jedna osoba preminula od korona virusa

Po podacima Zavoda za javno zdravlje na dan 2.novembra u 13h u Valjevu je registrovano 30 slučajeva korona virusa. Jedna osoba preminula.

Na bolničkom lečenju trenutno se nalazi 31 osoba dok je 356 lica u kućnoj izolaciji. Ukupan broj obolelih od početka epidemije u Valjevu je 1622.

U pomenutom vremenskom periodu još jedna osoba je preminula od posledica korona virusa pa je ukupan broj umrlih od početka epidemije 33 lica.

U KO jedino je Mionica imala jedan slučaj novozaraženog.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je juče na sednici Vlade  napomenuo da, prema aktuelnim podacima, u toku jučerašnjeg dana u Srbiji ima  sedam preminulih, a zbog manjeg broja testiranja imamo manje zaraženih, uz veći procenat pozitivnih, dok se približno 2.000 pacijenata nalazi u kovid bolnicama.

Predsednik je uputio apel građanima da se pridržavaju mera kako bismo čuvali naše starije sugrađane, i ujedno izrazio uverenje da će i bolnica u Kruševcu moći da bude završena do 19. decembra.

U skladu sa tim, on je uputio molbu premijerki Brnabić i svim članovima Kriznog štaba da, ukoliko je moguće, ne donose odluku o zatvaranju ugostiteljskih objekata, kako taj sektor ne bi ostao bez prihoda.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.