Rezultati RK Mladost

      1 коментар на Rezultati RK Mladost

Rvački klub Mladost iz Valjeva proteklog vikenda nastupao na dva Prvenstva Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom i to u uzraznim kategorijama U-13 (stariji pioniri) i U-23 (mlađi seniori) gde su ostvareni zapaženi rezultati.

 U Petrovcu na Mlavi, održano je Prvenstvo Srbije za mlađe seniore na kome su nastupali rvači valjevske „Mladosti“.

 David Petrović je ostao bez plasmana, porazom od Gajića iz šabačkog „Viteza“, međutim, on je nastupao u starijoj uzrasnoj kategoriji i od njega se uz dalji rad očekuju veći dometi, dok je Lekić Vuk nastavio niz osvajanja medalja u seniorskoj konkurenciji osvajanjem bronzane medalje. Do bronzanog odličja on je došao efektnom pobedom nad Savićem iz šabačkog „Viteza“ u četvrtfinalu, u polufinalu je zaustavljen u uzbudljivom meču od strane Branka Kovačevića rvača beogradskog „Radničkog“, ujedno i osvajačem prvenstva, dok je u borbi za treće mesto u prvoj rundi savladao Kostića predstavnika „Radničkog“ iz Sombora.

U nedelju 25.10.2020. godine u Kanjiži, održano je Prvenstvo Srbije za starije pionire, na kome su nastupali kao predstavnici RK „Mladost“ Uroš Kojić, Ognjen Pešić, Ognjen Stanojević i Veljko Mitrović. Kojić i Pešić su se okitili bronzama uz isti skor, 3 pobede i jedan poraz. Ostaje žal za zlatnim odličjem Kojića koji je bio favorit turnira i koji je u poslednjim sekundama polufinalnog meča izgubio prednost.

Rukovodstvo „Mladosti“ je zadovoljno ostvarenim rezultatima na dosadašnjim turnirima sa obzirom na pauze u treniranju zbog situacije sa pandemijom. Nakon ovog vikenda rvači mladosti nastavljaju dalji rad na pripremama za turnire u slobodnom stilu nakon čega nastupa pauza u takmičenjima i sva energija se usmerava na održavanje Svetskog Prvenstva u Beogradu.

1 comment on “Rezultati RK Mladost

  1. Valjevac

    menili su rada rvaca Marko I Dusan sad vode klub i navodno ostvaruju rezultate u SNS U su pa preko tih momaka uzimaju novac od opstine. tacnije preko Strahinje Djermanovica koji je jedini uspesan rvac. Decko rva i za radnicki iz kragujevca zato sto mu radnicki daje neki sitan novac a ovi su preko kluba ove godine uzeli milion i devetsto hiljada dinara a od tih momaka sto treniraju niko nije video dinara !! Bruka i sramota kakvim nacinima se sluze i sta rade. Uz sve nto nisu ni kompetentni kao treneri zato sto nikad nisu ni bili rvaci. Onaj dusan presmesni i Rema …. Dno dna !!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.