Nastavak sezone karate takmičenja

U sportskom kompleksu hotela Šumarice u Kragujevcu u organizaciji Karate saveza uže Srbije, nakon šest meseci pauze usled epidemiolške situacije održan je KUP uže Srbije u kategoriji kata za poleterce, pionire i mlade nade. Kup uže Srbije ujedno prestavlja i kvalifikacini turnir za Kup Srbije u kojem će snage odmeriti svi plasirani takmičari iz tri zvanična karate saveza karate federacije Srbije.

Karate klub 014 iz Valjeva poštujući sve propisane epidemiološke mere, vršio je pripremu za takmičenje u veoma otzežanim uslovima poštujući sve mere prevencije u cilju zaštite zdravlja članova kluba. Na kupu uže Srbije ispred karate kluba 014 iz Valjeva nastupil je 7 takmičara i to 2 u kategoriji mladih nada i 5 u kategoriji pionira. U veoma jakoj konkurenciji ostvareni su sledeći rezultati: Mlade nade Matija Soldatović i Andra Krstić zauzeli su prva mesta u svojim kategorijama. U kategoriji pionirki, Ksenija Kosić u klasi D zauzela je prvo mesto dok je Anđela Mitrović u istoj klasi zauzela drugo mesto, u klasi C Tamara Dražić osvojila je treće mesto. U klasi C nastupile su i Ivana Martić i Ana Živanović, koje su demonstrirale vrhunsko izvođenje kata ali su usled u najblažem smislu rečeno veoma čudnih i diskutabilnih odluka  sudija ostale bez medalja i plasmana na kup Srbije. 

Uprava kluba i trenerski tim KK 014 iz Valjeva, u daljem nastavku takmičarske sezone daće svoj maksimum da pripreme takmičare za teške izazove koji im predstoje i nastaviće borbu svim legalnim raspoloživim sredstvima u okviru karate saveza kako bi plemenita veština karate napredovala i donosila još više radosti našem gradu Valjevu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.