Peticija za ulicu Slobodana Lazića Cimera

Gradonačelniku Valjeva Lazaru Gojkoviću dostavljena je inicijativa više potpisnika sa ciljem da se jednoj važnoj ulici u Valjevu dodeli  ime Slobodana Lazića Cimera, nedavno preminulog bokserskog trenera.

Uz navodjenje bogate sportske  biografije Slobodana Lazića , potpisnici peticije navode I njegovu društvenu angažovanost. Medju potpisicima  čak 23 sportska imena , višestrukih prvaka I pobednika u olimpijskim takmičenjima , medju kojima su : Damir Škaro,  Tadija Kačar, Fazlija Šaćirović , ali I predstavnici SPC I drugi uspešni sportisti I javne ličnosti medju kojima su Svetlana Kitić, Dane Korica, Nenad Jezdić. Sve ukupno 33 potpisnika.

U ime organizacionog odbora Djordje Timotijević u dostavljenoj peticiji navodi I da je pored brojnih olimpijskih priznanja dobitnik I odlikovanja SV Vladike Nikolaja za izuzetan doprinos na polju sportskog rada I suzbijanju negativnih pojava kod omladine u Valjevu I Srbiji.

Informaciju o pokrenutoj peticiji Organizacioni odbor dostavio je predsedniku države Aleksandru Vučiću I ministru sporta Vanji Udovičiću .  

3 comments on “Peticija za ulicu Slobodana Lazića Cimera

 1. nebitan lik

  Sada dok sedis negde na rajskim oblacima i posmatras nas , Cimeru , sa ponosom mogu reci da je moja ideja o ulici sa tvojim imenom { ili bar tvojim drvoredom } ,,, pala ” na plodno tlo i da ce , sa Bozijom voljom , jer sve je njegova volja, , jedna ulica tvog i mog grada dobiti tvoje ime.
  Organizatorima peticije , moje naj dublje postovanje i zahvalnost za trud.
  Organizatorima peticije molba da ucinite jos jedan mali napor , i peticiju ucinite dostupnom za potpis na internetu i nama koji smo na nekim dalekim kontinentia a koji smo Valjevci , rodjenjem , porodicnom tradicijom, verom , dusom i srcem.

  Reply
 2. Miloje Milojevic

  A sto u naslovu PETICIJA, kada se radi o najobicnijoj inicijativi grupe gradjana, koji cene sve sto je za sportsko Valjevo ucinio nas Dule Cimer…Inace, podrzava pomenutu inicijativu…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.