Lončar: Očekuje nas još jedan talas korona virusa

U protekla 24 sata u Valjevu nije zabeležen nijedan slučaj korona virusa. Jedan novooboleli registrovan je u Mionici.

Trenutno se na bolničkom lečenju nalaze 4 osobe dok je u kućnoj izolaciji dvadesetdvoje.

Ukupan broj obolelih od početka epidemije u Valjevu je 1176.

Ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije Zlatibor Lončar izjavio je, po završetku sastanka sa zaposlenima u kovid bolnicama, da će danas, nakon dužeg vremenskog perioda, broj obolelih od COVID-19 koji su na bolničkom lečenju pasti ispod 400.

Lončar je u izjavi novinarima objasnio da ćemo taj broj imati posle današnjeg otpusta iz bolnica, uputivši apel svima da učine sve da se sačuva takav rezultat, dok kojeg nije bilo lako doći, a to se može postići samo pridržavanjem mera – nošenjem maski i držanjem distance.

Izbegavajte gužve u zatvorenom prostoru, nemojte da damo šansu virusu ponovo da se širi. To je jedini način da se izborimo i pomognemo zaposlenima u kovid bolnicama jer oni to očekuju od nas, naglasio je ministar.

Lončar je apelovao na građane da se pridržavaju mera jer se očekuje novi talas virusa.

4 comments on “Lončar: Očekuje nas još jedan talas korona virusa

 1. PedjaVa

  Velika sramota ce biti ako bude dozvoljena gej parada u Beogradu pa posle toga da uvedu opet neka stanja.Mada,to ce tako biti…

  Reply
  1. Svetlana

   U pravu ste 100 %, cenzurisano bal je najbitniji dogadjaj i sve posle toga je korona. Kriva su deca,povratnici sa letovanja,sačuvaj Bože! Jedino su Sodoma i Gomora popularni i ispravni u Srbiji. „Drugi talas“ se dešava u svetu već neko vreme, samo Srbiju ne nadje! Mnogo mi sebi dopuštamo!

   Reply
 2. Gavro

  Sve unapred znaju u vezi korone.Intetesantno,da bi se skola zatvorila 50% dece treba da se zarszi koronom.A koliko treba prosvetara to ne kazu.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.