SPAS je u koaliciji sa SNS u Valjevu

SPAS je od utorka deo vladajuće većine, saopšteno je na konferenciji za novinare ove  partije u Valjevu. Ovu partiju pored dva odbornika u Skupštini grada predstavlja i član Veća Miroljub Milovanović iz Taora.

Kako je u utorak na dan konstituisanja gradske  Skupštine ostalo nejasno delovanje SPAS-a , na konferenciji za novinare odbornik Nebojša Tadić je izneo informaciju da je SPAS od utorka u koaliciji sa SNS-om.

Na pitanje novinara zašto informacija o ulasku u koaliciju nije saopštena na sednici Skupštine Tadić kaže: „Mislio sam da se to razumelo iz mog govora , ali izgleda da nije pa možda je to moj previd“.

Koalicioni sporazum sa naprednjacima još uvek nije potpisan i to će po Tadićevim najavama biti učinjeno narednih dana. „Mi smo dobili dve komisije, jedan upravni odbor i člana Veća. Pretiču nas dogadjaji iz dana u dan i politički pregovori se odvijaju. Ja sam od svoje centrale dobio odrešene ruke za delovanje na lokalu i faktički ne zavisim ni od koga .  Nemamo ništa sa centralom o delovanju na lokalnom nivou. Obavestili smo Šapića o ulasku u koaliciju i on je rekao da nema problema . Tako smo mogli biti i u opoziiji. Ovde je bila naša odluka“, rekao je Tadić.

On kaže da je dobio poverenje da bude nedvosmilseno opozicionar , ali i da kao opozicionar boljitak ne može da donese. „Zato sam se odlučio i da pomognem ovom mladom čoveku koji je isto tako slučajno postao gradonačelnik. Ali on nije čovek bez kapaciteta . Odlučili smo da probamo da nešto uradimo jer zaista krajnje je vreme . Ako se desi da ne uspemo pa mi ćemo lako da budemo smenjeni“, kaže Tadić i dodaje da je prvi poziv usledio od člana IO SNS gospodina Sekulića , a tek onda je usledio sastanak sa Lazarom Gojkovićem.

„Već svojim pozdravnim govorim koji sam održao na sednici Skupštine jasno smo nagovestili veliku borbu za obnovu i unapredjenje statusa Valjeva u svakom smislu. I za to nam je potrebno više od dva odbornika . Zato ovih dana već vodimo pregovore sa odbornicima da formiramo zajedničku odborničku grupu koja bi se zvala „Valjevo na prvom mestu“. Verujemo da ćemo svakako pre naredne sednice Skupštine i formirati odborničku grupu“, rekao je Tadić.  

On je naveo i da je samo današnje pružanje informacije o formiranju odborničke grupe  ujedno poziv odbornicima da im se priključe. O ulasku u koaliciju sa SNS-om Tadić kaže da je lično razgovarao sa gradonačelnikom Gojkovićem.

Kako se moglo čuti težnja političkog angažmana je da se u sve ponovo uključe Valjevci ljudi od zvanja i znanja , a Valjevo više ne bude skrajnuto na karti Srbije.

6 comments on “SPAS je u koaliciji sa SNS u Valjevu

 1. Дверјанин014

  Шта сте мислили, вас 1200 гласача да је Александар ШапиЋ, ОПОЗИЦИЈА.

  Reply
 2. Pera

  Onaj crni Tadić iz SPS-a :” Gradonačelnik se savim slučajno našao na tom mestu “!!!
  A kao su koalicija ? 🙂

  Reply
 3. PedjaVa

  Ali evo kao sto su i obecali u predizbornoj kampanji da ce graditi i razvijati.Upravo zavrsavaju park,a ne parkic, ma pocetku K2.Investicija koja se ceka godinama ponovo i opet se privodi kraju

  Reply
 4. Кућица

  Па Кломбер му није излазио из ресторана. Све је то иста прича.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.