Odbornici, parkiranje ispred Centra za kulturu nije dozvoljeno

Valjevski odbornici i pre nego što su to i zvanično postali pokazali su i dozu bahatosti. Jedan broj odbornika parkirao je svoje automobile na behaton pločama ispred Centra za kulturu gde inače parkiranje nije dozvoljeno.

Plato ispred Centra za kulturu služi za mnoge namene i u najvećoj meri brojne manifestacije, ali nikada nije bio parking prostor. Naime, parkiranje je zabranjeno . Jedan broj odbornika grada i pre nego što su im verifikovani mandati na sednicu skupštine koja se održavala u Centru za kulturu došao je automobilom i isti parkirao odmah ispred. Na licu mesta nije bilo komunalnih policajaca niti redovne policije koja bi ukazala onima koji očito prvi put ulaze u Centar za kulturu da tu parkiranje nije dozvoljeno. Koliko je bilo primetno medju odboricima nije bilo invalida i lica koja nisu mogla da se kreću kako bi se iole mogla razumeti činjenica da su automobili morli biti odmah ispred Centra.

Odbornici su tako već prvog dana pokazali svojim sugradjanima nemar , ali su ako ništa drugo shvatili da je Valjevu potrebno više parking prostora , najverovatnije i spratna garaža u samom centru grada. O spratnoj garaži bilo je reči ranijih godina , a kao lokacija pominjao se prostor parkinga izmedju Vodovoda i Karadjordjeve ulice, praktično preko puta zgrade Uprave. Nije poznato zašto se od te namere odustalo.

Shodno jučerašnjem ekspozeu novoizabranog gradonačelnika , valjevski odbornici moraće da promene oblik ponašanja i svojim ponašanjem budu primer svojim sugradjanima.

13 comments on “Odbornici, parkiranje ispred Centra za kulturu nije dozvoljeno

  1. Dosao mopedem

    Ovo je dosla opozicija sa kolima i to je svako ko je bio tamo mogao da vidi. 🙂

    Reply
  2. Svoj na mome

    Nije sto su najbolji, ali naorednjaci su svi dosli pesice, okupili se ispred i zajedno usli na sednicu.

    Reply
  3. Dragica iz Nezgraje

    Sve ce to Lazar da dovede u red. Neka bude da to bahacenje od juce odlazi vec danas u proslost.

    Reply
  4. dedagaga

    Уврежено схватање да је прекршај (одборничка) привилегија. Треба мењати лоше навике.

    Reply
  5. Ana

    25 dinara po satu je puno za odbornike.A 112 dinara za ceo dan je već udar na dzep.

    Reply
  6. Превара

    Шта ће тамо службени ауто Триглав осигурања?

    Reply
  7. Sin anarhije

    Jos jedna garnitura bahatih koja ce osiromasiti najvece selo u Evropi , a debelo napuniti sopstvene dzepove … eee Srbijo medj sljivama …

    Reply
  8. stanko

    Mislim da je Djilas kriv.Mora da je on umesao prste cim ima nekulture oko parkiranja.Sta smo ocekivali to smo dobili.Oko sokolovo je resenje narode.

    Reply
  9. Svetislav

    Najjače od svega što se direktor parking servisa parkirao ispred centra za kulturu on i Šeri Meri su hit. Od prve sednice odmah bahato.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.