Saradnja UBR i Udruženja boraca iz Vrnjačke banje

Povodom posete valjevskog UBR-a Vrnjačkoj banji i tamošnjem boračko udruženju , valjevski borci izdali su sledeće saopštenje:

„Оrden i zahvalnica od Udruženja boraca Gorski vukovi iz Vrnjačke banje za uspešnu saradnju i podršci što ,,čini čoveka čovekom“ dodeljen  je na manifestaciji,,kuvanje vojničko – boračkog pasulja“ u Vrnjačkoj banji, Bradić Ljubomiru predsedniku Udruženja boraca Valjevo.
Saradnja naša dva udruženja je uvek bila više od dobre. Mi smo zajedničkim snagama uradili Spomen ram poginulim borcima iz Vrnjačke banje koji se nalazi na unutrašnjem zidu Opštinske zgrade Vrnjačke banje gde je Bradić Ljubomir bio idejni tvorac i ime i prezime i ime grada Valjeva stoji na istom Spomen ramu koji je bio projekat Udruženja boraca Gorski vukovi koji je odobrilo ministarstvo za boračka pitanja i ministar Zoran Đorđević. To proširuje saradnju i na Opštinu Vrnjačka Banja i grad Valjevo, na svim poljima.

Delegaciju grada Valjeva činili su borci Prvanović Milisav, Golubović Dejan, Kolarić Goran i Bradić Ljubomir.
Kratak sastanak i dogovor se desio i sa Dejanom Ercom predsednikom boraca Vrnjačke banje, Dušanom Nikolićem predsednikom boraca Leskovac i predsednikom SABORA Dejanom Marijanovićem.

Udruženje Boraca Valjevo
Predsednik,
Bradić Ljubomir”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.