Novi gradonačelnik Lazar Gojković

Novi gradonačelnik Valjeva je Lazar Gojković, pokazuju preliminarni rezultati lokalnih izbora u Valjevu. Gojković će biti 63. valjevski gradonačelnik.

Lazar Gojković predvodio je listu Srpske napredne stranke na upravo održanim izborima u Valjevu i u izbore je ušao kao nestranačka ličnost. Lazar Gojković ima 36 godina, završio je Fakultet za sport i turizam u Novom Sadu i ima zvanje master profesor fizičkog vaspitanja i sporta. Stekao je i diplomu košarkaškog trenera sa crvenom licencom. Valjevskoj javnosti je poznat I kao trener mladjih kategorija Metalca , pomoćnika trenera prvog tima istog kluba . Poslednjih godinu zaposlen je u firmi “Sport agent” kao direktor košarkaškog kampa Miloša Teodosića.

On će na mestu gradonačelnika zameniti Slobodana Gvozdenovića specijalistu ginekologije i upisaće se u dugu listu valjevskih što nekada predsednika opštine što kasnije gradonačelnika.

. 55 Dušan Mihailović 1986. 1989
56. Slobodan Đukić 1989. 1992. Nova demokratija
57. Milorad Ilić 1992. 2000. Socijalistička partija Srbije
58. Tomislav Milanović 2000. 2004. Demokratska stranka (Srbija)
59. dr Jovan Tomić 2004. jul 2008. Nova Srbija
60. Zoran Jakovljević jul 2008. jul 2012. Demokratska stranka (Srbija)
  61. Stanko Terzić 2012 2016 Socijalistička partija Srbije
  62. Slobodan Gvozdenović 2016 2020 Srpska napredna stranka

24 comments on “Novi gradonačelnik Lazar Gojković

 1. Đorđe i Stefan

  Sve najbolje u budućem radu gradonačelniče Valjeva. Verujem u tvoju predanost radu i postizanju rezultata koje sa pravom Valjevo sad očekuje od tebe.

  Reply
 2. Е, паланко моја...

  Ево колико нових пријатеља градоначелник већ има! У његовој странци кажу, ма неће он одлучивати, млад је, нема искуство, за све ће се питати Вучић! Значи и даље остајемо предграђе Уба. Знају ли грађани колико је централизација лоша? Град и даље тоне…..

  Reply
  1. F2020

   У сваком случају, питаће се више него што би се питао Ђорђе… Млад је али није без искуства, радио је озбиљне послове и у озбиљним фирмама, за разлику од Ђорђа који зна само за јавни сектор.

   Reply
 3. Stoja

  Imaš veliku obavezu ali verujem da ćeš uspeti da se izboriš sa pritiskom. Valjevci su uz tebe. Čestitam na pobedi.

  Reply
 4. Gradac

  Нема Лазар ни знања ни искуства ни вештине да буде нешто свој и да намеће своју вољу, идеје и слично. Мораће да лавира између таквих искушења, захтева, амбиција, интереса, да ће се највероватније брзо отрезнити, а није искључено и да ће да се сломи. Прво па мушко, пардон, прво озбиљно политичко ангажовање, па ништа мање него да руководи једним ГРАДОМ, не општином, варошицом, е, то је стварно стратешка грешка оних који су дошли на ту идеју. Да ли су заступници овакве идеје осетили колико је Боба забрљао по хиљаду основа, па су Лазара узели као ВЕНИШ, да опере све будалаштине и брљотине претходне гарнитуре, да ли су смислили да имају МАРИОНЕТУ, коју ће на кончићима вући из БГД, Уба, па и из сенке многи досадашњи, од Бобе до Кломбера и сличних, уопште није искључено, па ће Лазар да се чеше и где га не сврби. У светлу свих чињеница, постоје две опције, обе по Лазара катастрофалне: Ако буде крпа, трансмисија, послушник, потрчко, марионета – то је тужно да тужније не може бити и за његово достојанство и за самопоштовање и за цео животни став и даљу каријеру. Ако покаже своју вољу, карактер, идеје, жељу да наметне нека своја решења, брзо ће се суочити са механизмом власти за који није ни сањао како сурово и не ретко грубо и нелогично функционише, и тада ће дићи руке од свега, што ће опет бити својеврсна катастрофа за њега лично. Ево му одмах реченице која ће му врло брзо требати, у сваком од два случаја: ШТА МИ ЈЕ ОВО ТРЕБАЛО!

  Reply
 5. nikolica

  Idemoooooo!!! Počistiti si ih Lazare da ne znaju gde je levo. Pola Vodovoda danas nije došlo na posao, druga polovina evo do 13h nije progovorila 5 reči, razbijeni su, dvojka su…

  Reply
  1. Србистан

   Николице, ти си жив доказ да у јавним предузећима могу да раде само страначки опредељени, што је тужно и срамотно. Угрожена је и уназађена свака струка, свака диплома….деца не треба ни да се школују, него после мале матуре право у странку да лепе плакате и аплаудирају, после нека лева средња школа у забити, и шансе да догурају високо су велике.

   Reply
 6. нек буде Танасије Гоч

  ПРИГОВОР АЛЕКСИ ШАНТИЋУ

  Старији си мој колега,
  нагледао си се свега.
  Ал’ у оно твоје време
  не клијаше ‘вако семе.

  Не знаш каквог данас секса
  Србљи трпе мој Алекса.
  Не би тога вражјег сина
  издржала ни Емина.

  Једина ми сад је жеља
  да побегнем из Ваљева.
  Негујем и амбиције
  да отперјам из Србије.

  Не знам где би, нити како,
  али мора бити тако.
  Догорело до ноктића
  због лудости једног бића.

  Опрости ми што ја бићу
  к’ теби искрен мој Шантићу.
  Нико ти то рећи не сме –
  Погрешне си пис’о песме.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.