IZBORI 2020: SPS-Da sačuvamo reku Gradac

*Izbori 2020*-Saopštenje SPS

Valjevski socijalisti su deo svog programa posvetili reci Gradac i žele u svom delovanju više pažnje da posvete ovom „smaragdnom biseru Zapadne Srbije“. Ističu da će urbanistički zaštiti rečnu obalu, sačuvati odlike klisure ove naše prelepe i čiste reke i usaglasiti ih sa rekreativnim, turističkim, sportskim i privrednim potrebama naših sugrađana.

„Jako je važno da se uradi optimizacija saobraćaja uz reku Gradac. Kako bi se rasteretila sama saobraćajnica koja se prostire duž reke, neophodno je napraviti pešačku stazu sa leve strane Gradca, kao i biciklističku stazu, kako bi u letnjim mesecima građani nesmetano mogli da dođu do željenog izletničkog mesta. Biciklistička ruta duž kanjona reke Gradac valjalo bi da bude iskorišćena u turističke svrhe, jer je taj potez bez većih uspona i padova i jako je prijemčiv za ljubitelje biciklizma u prirodi. Takođe, smatramo da Valjevci zaslužuju da pored Gradca imaju velelepnu, atraktivnu i uređenu plažu, sa pratećim sportskim sadržajima, koja bi zasigurno postala omiljeno utočište naših sugrađana u vrelim letnjim danima“, istakao je Đorđe Milanović, kandidat SPS-a za gradonačelnika Valjeva.

Napominjući da Zavod za zaštitu prirode zvanično karakteriše reku Gradac kao predeo izuzetnih odlika, a koji mi imamo u svom komšiluku, Milanović je naglasio da je Gradac, sa svojim koritom, obalama i prirodnim okruženjem, svojevrsno dvorište našeg grada, čijem uređenju moramo da se posvetimo, čiji turistički potencijal moramo da iskoristimo, a ekološke karakteristike da branimo i negujemo.

6 comments on “IZBORI 2020: SPS-Da sačuvamo reku Gradac

 1. Jocko

  Koliko ste vi dali obecanja, malo su vam 4 godine vlasti i to da budete vladajuci i na lokalu i republici😂 dajte molim te.

  Reply
 2. Felna

  Zbog vodovoda u njihovih rupa, a i sinocne kise, sam iskrivio felnu.
  Oni nisu socijalisti, nego Rupari.

  Reply
 3. Mrmot

  Ovaj Bot sa Uzicke zvani Panta, decko samo botuje, mala velika gnjida od coveka. Poznata budala postaje

  Reply
  1. Šomi

   A što ne uzeše rukavice, dzakove i alat da očiste Gradac?
   Ni SPS ni SNS u Valjevu ne valja. Svi gradovi su iskoristili sve republičke opcije i pomoć, nasi lokalni Crveni ni Napredni, nista za grad da urade.

   Reply
 4. Дверјанин014

  ТРИДЕСЕТ ГОДИНА ПРИЧАТЕ ПРИЧЕ, ВАЉЕВО ЈЕ ПОСТАЛО ПАЛАНКА.
  БОЈКОТ НЕУСТАВНИХ ИЗБОРА.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.