IZBORI 2020: SNS-Zdravlje nam je prioritet

*Izbori 2020* – Saopštenje SNS

„Zdravlje jedne nacije, najvažniji je faktor postojanja, ali i opstajanja. Zdravlje je deo životnog standarda i ulaganje u zdravstveni sistem, jedan je od prioriteta Srpske napredne stranke na čelu sa Aleksandrom Vučićem, u narednom periodu“,rekao  je Lazar Gojković, nosilac liste“Aleksandar Vučić-Za našu decu.“  i kandidat za gradonačelnika Valjeva.

Naglasivši da je zdravlje Valjevaca na prvom mestu i da će sva pažnja biti usmerena ka tome , Lazar Gojković je podsetio da će uskoro biti završeni radovi na Domu zdravlja, ali i započeta rekonstrukcija zgrade Stomatologije. Pored toga, po njegovim rečima, uskoro bi trebalo da bude rekonstruisana i Bolnica. Time bi Valjevci dobili jedan moderan i funkcionalan bolnički kompleks, koji bi medicinskom i nemedicinskom osoblju omogućio lakše  uslove rada, a Valjevcima bolje uslove za lečenje.

-Koliko je važno državno zdravstvo imali smo priliku da vidimo tokom epidemije virusa Korona, odnosno prvog, udarnog talasa koji je zahvatio Valjevo  kao jedno od prvih žarišta. To nam je dodatni podstrek, da realizujemo sve planirano i pomognemo naš zdravstveni sistem, zbog zdravlja i opstanka svih nas i sve naše dece. -naglasio je Gojković.

GrO SNS Valjevo

9 comments on “IZBORI 2020: SNS-Zdravlje nam je prioritet

 1. Branko

  Ovaj momak je najbolje resenje za grad. Dugo sam razmisljao i prelomio i izlazim da glasam za njega. Lazare, ostani takav uvek.

  Reply
 2. Tešnjarac

  Sramotaje ovako neobrazovanog i nestručnig čoveka pozicionirati da priča o zdravstvu privredi poljoprivredi sportu kulturi …. Veća je to sramota Onih koji su Njega tu pozicionurali nego Njegova. On ne razume i ne vidi da je u igri „staklenih perli“ korupcije i kriminala . A najveća je sramota Onih koji ga glasaju.

  Reply
 3. Zoka

  SNS i Lazar Gojkovic cine ono sto je najbolje za nas narod, za nasu Srbiju, sve pohvale 👏💖

  Reply
 4. Kole

  Verujem ti ali prvo moraš oterati Bobine kadrove i onog nesrećnog Gajića. Neverovatno mi je da čovek koji je isteran iz policije, Andrej zbog pucanja bude čuvar prostorija stranke…

  Reply
 5. Neca

  Lazar je pravo rešenje za Valjevo, preduzimljiv mlad čovek koji se hrabro suočava sa problemima.

  Reply
 6. Šon Dajč

  Laza je korektan momak ali ulazi u nešto što nije svestan koliko je prljavo. Bojim se da ne bude kao sa babom što je dala dinar da uđe u kolo, pa posle dva da izađe…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.