Gojković: Velika mi je čast i obaveza da opravdam poverenje gradjana

Lista SNS-a odnela je ubedljivu pobedu i na lokalnim i na parlamentarnim izborima u Valjevu. Budući gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković kaže da je spreman da opravda poverenje gradjana koje je ukazano listi Srpske napredne stranke.

Lazar Gojković

„Od ukupno 38 188 izašlih birača , SNS je osvojila 52, 98% odnosno 20 232 glasa što čini 31 odbornički mandat. U Skupštii grada učestvovaće i SPS koji je osvojio 10343 glasova birača i imaće 16 odbornika. Po 1 mandat osvojili su Lokalni front i POKS dok je SPAS osvojio dva odbornička mandata. Zahvaljujem se svim Valjevcima koji su podržali svojim glasovima listu SNS-a i na lokalnim i na parlamentarnim izborima , predstavnicima medija koji su krajnje korektno i objektivno izveštavali o toku predizborne kampanje , ali i svim učesnicima na izborima na fer i korektnoj kampanji“, rekao je Lazar Gojković u svom prvom obraćanju medijima nakon održanih izbora.

On kaže i da ubedljiva pobeda SNS-a i poverenje gradjana koje je ukazano za naredne četiri godine pred SNS stavljaju veoma bitan zadatak i obavezu da budu odgovorniji, ozbiljniji i marljiviji. „Obavezu da ono što smo obećali i učinimo i tako će i biti. Verujem da ćemo od Valjeva napraviti bolje mesto za život svih gradjana i u to sam siguran i isključivo ću na tome i raditi“, rekao je Gojković.

S obzirom da je Gojković izvesno naredni gradonačelnik Valjeva Vamedia je upitala i kako vidi tu činjenicu koja je sada više nego jasna.

„Veliko mi je i zadovoljstvo i čast što ću biti gradonačelnik Valjeva. Osećam veliku obavezu naročito zbog velikog poverenja gradjana koje je ukazano našoj listi . Zaista ću se truditi da to poverenje opravdam na najbolji mogući način“, odgovorio je Gojković.

Gojković je naveo i da su prve čestitke na pobedi stigle od porodice , članova tima , ali pre svega od predsednika Srbije što je za njega jako važno. „Nisam dobio direktne česetitke kad su u pitanju politički protivnici , ali biće prilike i za to jer verujem da su juče svi bili jako zauzeti da kažemo pod nekim nabojem , ali siguran sam da će biti prilike i za to i da se vidimo i razgovaramo o svemu“, rekao je Gojković.  

25 comments on “Gojković: Velika mi je čast i obaveza da opravdam poverenje gradjana

 1. Glasač

  Čestitke! Nemojte izneveriti vaše glasače i formirati vlast sa SPS-om.Nikada vam to ne bi oprostilo 20232 glasača koji su podržali listu SNS-a, a ne njih!

  Reply
 2. Milos

  Videćemo šta ćeš da uradiš. Ako zadržiš Marijanu Stanojević, Romanovićevu, Rstića mačku, Gajića, Fazana i ostale, od tog posla nema ništa. Da ne zaboravim Zlaju Markovića ….

  Reply
  1. Dobrivoje

   Pa oni ostaju samo je Konrad otpusten iz stranke. Ako ne dodju novi i obrazovani ljudi, ovo ce biti lepa prevara sa ovim Lazarom. Ja sam glasao za SNS, ali ako ostane svi ti prosli ljudi. Kraj za nas grad.

   Reply
   1. Goran Markovic

    Gde je otisla , ahahhhahaaaaa ta Romanovicka jel da bude babica kod gvozdenovica nije tesko i tu skolicu zavrsiti kada je od pomocnika frizeru trknula prvo vanredno srednju da zavrsi pa onda na brzi voz da zavrsi i fax? Mozda uci zanat kod nekog fotografa , da bi BEMAKO dobijala fotke ahahhhaa?

    Reply
 3. Деда

  Обавеза сине, обавеза, … пусти част… не потежи ту тему….

  Reply
 4. Nikola

  Čestitke i najuri oko sve one za koje već sada znaš da su štetočine i stranke i grada

  Reply
 5. Crna Leptirica

  Valjevo je dobilo mladu nadu obrazovanog i pametnog momka spreman da promeni u Valjevu mnogo toga!

  Reply
 6. Zoka

  Svaka cast mladi covece, sigurna sam da ce sva obecanja data narodu, biti i ispunjena. Mladost, elokvencija i entuzijazam mogu sve.

  Reply
 7. Mala plava

  Sve pohvale za nagrađen trud i rad Lazara u ovako velikom broju.Mlad i ambiciozan čovek koji će primeniti ispravno politiku predsednika primeniti u svom gradu.

  Reply
 8. Aca

  Dobili ste naše poverenje na vama je sada da to poverenje opravdati. Živeli, srećno.

  Reply
  1. Boris

   Čije poverenje, pokrali ste izbore, Šabac je dokaz. Ne poznajem osobu koja je rekla da će glasati SNS. SOCIJALISTI POKRALI SU VAS, A VI SEDITE NA ZADNJICI NE SMETE DA PISNETE . LAZARE IDI DOK JE VREME, KAD SE SAV OVAJ CIRKUS RASPADNE OSTAĆEŠ U ISTOJ KANTI G..ANA SA OSTALIMA.

   Reply
 9. Zeka78

  Treba da najuri sve one foteljaše iz SPS-a koji su vlast 20 I kusur godina, koji imaju dobre plate i razne benificije a ništa živo nisu uradili za svoj grad.

  Reply
 10. hajduk

  Čestitke na istorijskom rezulzatu. Budi pametan i prvo se ratosiljaj ovih dupeuvlakača koji su ti prvi prišli sa pričom o pljuvanju Bobe, kako su oni bili protiv njega,bla,bla. Te štetočine će sutra tako pljunuti i tebe i prikloniti se trećoj opciji. Ima SNS u Valjevu časnih i mladih koji su fazno neutralni (ako razumeš sta sam hteo reći) i sa njima gradi svoju sigurnost.

  Reply
 11. Čika Boba

  Ništa on neće uraditi, evo sad vam kažem. Zapamtite današnji dan 23 jun. šta vam čika Boba kaže, al ne Boba ovaj, Boba Matić

  Reply
 12. ČELIČNO MUDO

  MNOGO CES DA URADIS KAO I TVOJ PRETHODNIK , HAJDE MALO DA SE LAZEMO . MORACES TI PRE NEGO SEDNES U FOTELJU DA IDES DA PROBAS POVLENSKI SREMUŠ TADA ĆE TI SE OTVORITI VIDICI.

  Reply
 13. Саша

  U javnim ustanovama, članovi sns-a dobijali slobodne dane da odrade predizbornu kampanju….dokle bre više? Polupismeni nam kroje kapu! Domari i spremačice kolo vode u ovom gradu. Završe neku školu u Koceljevi ili neku levu privatnu, i avanzuju, a niko od njih ne ume pošteno ni rečenicu da sklopi. Mali pomoćni trener neće moći da otera tu bagru oko sebe, jer je deo njih.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.