Biciklisti valjevskog Sputnjika odlično započeli Kup Srbije u ovoj sezoni

Na prvoj ovogodišnjoj drumskoj trci za Kup Srbije koja je u nedelju održana na kružnoj stazi u Šidu, najbolji mladi sportisti Valjeva Bogdan Angelovski i Tara Čulic su potvrdili visoku biciklističku klasu osvajanjem medalja. Bogdan Angelovski je u kategoriji mlađih kadeta na stazi dugoj 26 km,u konkurenciji oko 30 takmičara iz Srbije, Mađarske,Severne Makedonije i BiH u ukupnom plasmanu osvojio treće mesto iza dva takmičara iz Segedina,pri čemu je bio najbolji od domaćih biciklista i zasluženo preuzeo vođstvo u generalnom plasmanu kao najbolji Srpski takmičar.

Tara Čulić,kao najmlađa u svojoj kategoriji-poletarki, odličnom vožnjom se domogli srebrnog odličja zaostavši za pobednicom iz Sombora nepunih 50 metara.

I ostali biciklisti SPUTNJIKA su pokazali dobru formu, pa su u konkurenciji 50-ak kadeta Vanja Maksimović i Bora Đurić u debitantskoj drumskoj trci u ovoj konkurenciji ostvarili plasman oko 10. mesta. Veliku borbenost i zalaganje su ispoljili i njihovi mladji klupski drugovi Nenad Nikolić i Lazar Angelovski koji su u svojim konkurencijama plasirali se oko 15.mesta.

Biciklistički klub Sputnjik je i na ovaj način uspešno reprezentovao naš grad jer višegodišnji rad i angažovanje velikog broja članova nastavlja da donosi uspešne sportske rezultate.

FOTO: članovi BK Sputnjika na trci u Šidu

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.