IZBORI 2020 SNS: Rasim Ljajić iskazao podršku Lazaru Gojkoviću

*Izbori 2020*

Rasim Ljajić, predsednik SDPS i koalicioni partner Srpske napredne stranke , na izbornoj listi „Aleksandar Vučić – Za našu decu.“ i na lokalnim i na parlamentarnim izborima, tokom današnje posete Divčibarama, vazdušnoj banji, nadomak Valjeva, izrazio je bespogovornu podršku Lazaru Gojkoviću, nosiocu liste SNS, „Aleksandar Vučić- Za našu decu.“ saopšio je Gradski odbor Srpske napredne stranke Valjevo.

– Za mene je mnogo teško da kažem nešto afirmativno za bilo kog kandidata koga ne poznajem. Za Lazara Gojkovića mi to nije teško. Upoznao sam ga na Srebrnom jezeru gde smo radili na neki način zajedno na kampu Teodosića. Video sam jednog mladog, energičnog, sposobnog čoveka i kada sam video da je on kandidat za gradonačelnika Valjeva, naprosto sam se obradovao što će Valjevo dobiti jednog čoveka koji je spreman i sposoban da promeni nabolje grad Valjevo i da ga učini dobrim mestom za život-  izjavio je Rasim Ljajić.

Zahvalivši se Rasimu Ljajiću na podršci, Lazar Gojković, kandidat SNS za gradonačelnika Valjeva tokom boravka na Divčibarama izjavio:

– Divčibare je turistički biser Zapadne Srbije i nas Valjevaca. Na samo stotinak kilometara od Beograda, 40 od Valjeva, 780 m nadmorske visine i vazduhom prepunim joda, idealno je mesto za banjski, sportski i dečji turizam.Zato ćemo uz podršku našeg predsednika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke ali i našim idejama i projektima vratiti Divčibarama status turističkog mesta na mapi Srbije i pokušati da ga svrstamo u top 5 destinacija u Srbiji. U turizmu vidimo šansu, za sve Valjevce, za svu našu decu!

12 comments on “IZBORI 2020 SNS: Rasim Ljajić iskazao podršku Lazaru Gojkoviću

 1. Превртљивац

  Мој комшија Видоје је мало старији, има 45 година, добар је радник и организатор. Има и приватну фирму, а организовао је и више кампова од онога ко је организовао кампове у којима је као кошаркашки тренер (пардон помоћни тренер) радио будући градоначелник.
  Ово кажем да препоручим човека, ако још некоме затреба кандидат за градоначелника а нема никога на уму.

  Reply
 2. Ljilja

  Vucic je napravio pravi izbor sa ovim delijom, mlad, energican, i pre svega posten. Da i nama konacno krene, a ne samo da se treskamo u mestu i tracimo vreme na gluposti.

  Reply
 3. Слободан Ружић

  Дај, бре, Гојковићу, обриј се. Изгледаш крмељив.

  Reply
 4. Dana

  Većina građana u Lazaru prepoznaje prave vrednosti i zato im vrlo lako da naprave izbor 21.juna.

  Reply
 5. Sanja

  Skoro sam imala priliku da upoznam Lazara i stvarno čovek deluje prirodno, pun je optimizma i energije i želje za radom. U Valjevu je urađeno puno toga, kao i skoro svuda u Srbiji i taman treba neko ko će sa novom energijom nastaviti u tom smeru. Uostalom to je ono što je i Ljajić video i prepoznao.

  Reply
 6. Ujko

  I ako nisam ljubitelj naprednjaka glasacu za Lazara, ubedio me necak, kaze da je mlad i vredan covek i da ce biti dobar gradonacelnik.

  Reply
 7. kelner

  Propadoše Gorici dočeci Novih Godina u Balkaniji za dzabaka,a tek se navukla,šta će biti sa Klomberom,za njom kuka 3 km

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.