Za Prvi maj policijski čas

Od danas po odluci Vlade počinju sa radom frizerski i kozmetičarski saloni , fitnes cenzri i teretane , a penzioneri će moći sat vreena u šetnju. Ipak za sada je i poznato da nas za predstojeći vikend ponovo očekuje policijski čas u trajanju od tri dana Ovim policijskim časom biće obuhvaćen Prvi maj.

S obzirom na to da se bliže prvomajski praznici, a u cilju smanjivanja socijalnih kontakata na minimum, Vlada Srbije usvojila je odluku da će zabrana kretanja naredne nedelje trajati od četvrtka, 30. aprila, u 18 časova, do ponedeljka, 4. maja, u 5 časova ujutru.

Ova satnica obuhvatiće tako i prvomajske praznike, prliku za odlazak u prirodu, izlete, okupljanja gradjana .

U Valjevu već godinama, najživlje jeste na reci Gradac gde se uglavnom okupljaju mladji sugradjani , a sudeći po ovoj odluci nikakvih okupljanja neće biti. Kretanje u priobalju reke Gradac u Valjevu je inače zabranjeno izuzev za one koji žive u ovom delu grada. Ukoliko ste planirali da putujete u goste ili negde na planinu, moraćete to da učinite najkasnije u četvrtak pre 18h kada policijski čas i počinje.

Od ove nedelje biće dozvoljen i medjugradski saobraćaj, a građani stariji od 65 godina moći će, počevši od ponedeljka, 27. aprila, svakoga dana da izlaze u šetnju u trajanju od sat vremena, u periodu između 18 časova i 1 čas posle ponoći, najviše šest stotina metara od mesta stanovanja. Prodavnice će za najstarije sugrađane biti otvorene u četvrtak od 4 do 7 časova ujutru.

2 comments on “Za Prvi maj policijski čas

  1. Милош Марјановић

    Veoma logično što će teretane da rade. Vrh! Kad stići na trening…a zabrana kretanja od 18h. Bolje biti u zatvorenom prostoru, sa mio mirisom vežbača negoli na otvorenom.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.