U Valjevu još pet zaraženih, ukupno 113

Jedino je grad Valjevo kada je u pitanju Kolubraski okrug zabeležilo povečanje broja potvrdjenih slučajeva korona virusa. U protekla 24 sata u Valjevu je kod  113 gradjana potvrdjen korona virus dok se samim tim ukupan broj zaraženih u KO povećao na 136. Ostale opštine ne beleže nove slučajeve.

U Republici Srbiji je do 15 časova 13. aprila 2020. godine registrovano ukupno 4.054 potvrđenih slučajeva COVID 19.Ukupno preminulih 85.

2 comments on “U Valjevu još pet zaraženih, ukupno 113

  1. Nexi

    Umesto da se štab bavi pitanjima vezanim za haotično zdravstveno stanje u Valjevu oni se i dalje bave spletkarenjem i raznim kombinacijama, tako da je prošla saglasnost u ministarstvu za dobije rešenja za stalno onoj frizerci Romanovićki to joj sredio njen drug Taksista iz Popučaka ali izgleda da ona neće dobiti posao u gradskoj upravi već će to dobiti Klonfer kome je istekao mandat na birou i čim prodje vanredno stanje on bi trebalo da ide na ulicu, ali po svemu sudeći biće zaposlen u gradskoj upravi sa obećanjem od Bobe da će biti i načelnik gradske uprave.Moramo zaustaviti ovo ludilo i da sprečimo ovaj haos u našem lepom gradu svi da glasamo za SPS kako bi ove kriminalce isterali iz javnog života Valjeva!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.