Prva (audio) konferencija : U Valjevu 154 – KO 213 potvrdjenih slučajeva korona virusa

Po poslednjim podacima broj potvrdjenih slučajeva korona virusa u Valjevu povećao se za tri pacijenta i trenutno je 154, KO 213 potvrdjenih slučajeva. U Valjevu održana prva konferencija za novinare od uvodjenja vanrednog stanja .

Predsednik Stručno- operativnog tima dr Zoran Živković na audio konferenciji za novinare saopštio je poslednje podatke vezane za broj obolelih od korona virusa . Po iznetim podacima broj potvrdjenih slučajeva u Valjevu je 154, medju kojima je i 46 zdravstvenih radnika . U KO broj obolelih zdravstvenih radnika je 51. Čak 140 zdravstvenih radnika nalazi se u izolaciji.

Kako se moglo čuti u valjevskoj bolnici hospitalizovano je 18 pacijenata, a u toku protekla 24 sata 4 osobe su prevezene na dalje lečenje u Beograd.

Broj preminulih od COVID-19 do sada je 17 i u pitanju su lica prosečne starosti 68 godina.

Dr Živković je istakao da u Valjevu nema posebnih žarišta korona virusa, a da je situacija u valjevskoj bolnici stabilna. Po njegovim rečima u Valjevu se dnevno testira do 100 gradjana .

Naredna konferencija za novinare biće organizovana ponovo u četvrtak 23. aprila . Bez obzira na povremene smetnje u telefonskoj vezi , ostaće zabeleženo da je ovo prva konferencija za novinare koja je održana u Valjevu počev od 15. marta kada je uvedeno vanredno stanje. Konferenciju je kao što smo već naveli održao dr Zoran Živković predsednik Stučno – operativnog tima grada Valjeva.

6 comments on “Prva (audio) konferencija : U Valjevu 154 – KO 213 potvrdjenih slučajeva korona virusa

 1. Goran Markovicn

  Znači bravo za profesionalnost i odgovornost prema gradjanima , novinarima gde treba da se slusa struka gde je ocito gvozdenovic to sputavao da bi sebe isticao i pustao neke informacije nekim njegovim miljenicima i portalcicima koji gule nas budzet grada Valjeva i još zalosnije kada neko neće se njima u kriminal ili se ne slažu se njima odmah ti koji gule nas budzet poput Radio Valjeva i nekog ne bitnog portalcica i salve uvreda i lazi ali ima postenih koji to ne zele kao dr Marija Gavrilovic .Zato dr Zorane Živkoviću dao si Hipokratovu zakletvu i stiti struku i samo istina i da ne bude vise Online jer i danas u Palati Srbije konfrencija je bila sa prisustvom novinara.Narod je zdluzio da se kaže istina i sam Aleksandar Vucic je rekao i poslao ko trolu i Valhevo da je bilo propusta i jel to hoće g ozdenovic da kaže da je Presednik Aleksandar Vucic slagao..Sve je moguće kod bahatog gvozdenovića .

  Reply
 2. Samo Tito

  Svaka čast doktoru Živkoviću,tako rade odgovorni ljudi na odgovornim mestima

  Reply
  1. Draža

   Jes vala,od radikala do komuniste,veruje u Boga a Tito mu mio, idealno uklopio sve i veru i partiji sve zarad sebe kako bi narodu bilo bolje

   Reply
 3. Milena

  Svaka čast Dr. Živkoviću.Da budemo i mi valjevci informisani iz prve ruke štaba. Treba da se bolje valjevci slože oko svega. A ne da nas virus ošamari pa da se opametimo. Pođimo od sudstva, zdravstva, opštinski organa…

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.