Jeremić, drugi državni sekretar u ministarstvu ekologije, pozitivan na korona virus

Državni sekretar u ministarstvu ekologije, Valjevac, Dragan Jeremić, pozitivan je na korona virus. U izjavi za Vamediu Jeremić kaže da je rezultat dobio danas , a da se već nedelju dana oseća dobro.

„Ni jednog trenutka nisam bio teško bolestan, uglavnom je sve ličilo na prehladu . U izolaciji sam još od 21. marta i pridržavao sam se svega što je rečeno. Ipak sam se u petak testirao s obzirom da je kolega Blažić sa kojim sam bio u kontaktu na žalost preminuo upravo zbog korona virusa. Rezultat je stigao danas“, rekao je Jeremić.

On navodi da je njegova porodica dobro , što je, kako kaže i  najvažnije. U kontaktu je i sa drugim kolegama , ali telefonom.

„Rezultat je pozitivan , ali ja se sada zaista osećam dobro , imam terapiju koju pijem u izolaciji sam i verujem da će sve biti dobro. Ne znam šta bih drugo rekao izuzev da je pridržavanje uputstava i poštovanje mera , najvažnije. Ja sam u izolaciju otišao i pre nego što sam se razboleo , samoinicijativno jer sam pre toga bio na poslu , kao i svi ostali izmedju ostalog. Moja porodica je dobro, to je važno“, rekao je Jeremić.

Početkom meseca od korona virusa preminuo je državni sekretar u ministarstvu ekologije  Branislav Blažić.   

11 comments on “Jeremić, drugi državni sekretar u ministarstvu ekologije, pozitivan na korona virus

 1. Pirlo

  Iako smo teški politički rivali, što po kilaži što po partijama koje zastupamo, ipak, ovom prilikom Draganu želim brz oporavak, pa ćemo se politički tući na drugom bojnom polju. Na ovom polju trebamo niti svi jedni uz druge.

  Reply
 2. doktor

  Zasto je on u samoizolaciji kod svoje kuće , a moja koleginica takođe bez simptoma na sajmu!

  Reply
 3. Brdjanac

  Pa legendo ,ako si citao, vidis da se razboleo pre 15 dana, kada Sajam nije ni postojao kao opcija. A i ako si stvarno dr kako se potpisujes, onda bi trebao da znas da je Sajam najbolja opcija za nekog ko se zarazi . Znaci da nije zivotno ugrozen. Nema mesta politici u ovim vremenima. Kad prodje onda politika i sve ostalo. Svaka cast PRILO.

  Reply
  1. Doktor

   Stručnjak da te podučim. Politika je kada političar koristi svoj položaj da ostane kod svoje kuće iako je zaražen a ovo što ja radim je ukazivanje na zloupotrebu položaja ali dzaba kad ti i mnogi to nikada nećete razumeti. Zato je kod nas ovako i ostaće tako. Doktor sam i znam da se koleginica razbolela takodje pre sajma i takodje nije životno ugrožena , baš kao i tvoj miljenik ali za nju važe druga merila. I to je tebi normalno. Dokle god postoji takvo razmišljanje nema nam spasa.

   Reply
 4. Običan čovek

  Sutra me testiraju. Baš me zanima kako misle da me pošalju na sajam. Samo se kod nas fudbaleri, pevaljke, starlete i političari smeštaju u lux hotele. Sramota

  Reply
  1. Goran Markovic

   Nedaj može da treba i Valjevu videćete ko bi bio smešten , a već sada se šuška da bi u Narcisu mogli biti smešteni doktori jedne služba koji bi odlazili na hitne intervencije a radi se o jednoj službi koja je jako poznata u dvozdenovicu.Da li je tačno ili ne videćemo.

   Reply
 5. bašmebriga

  Baš me briga i za politiku,a pogotvo za političare,i nije mi ga žao,žao mi je obićnoh ljudi

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.