Vučić: Mnogo gluposti smo napravili u Valjevu

Blokade grada Valjeva za sada nema i ta odluka izvesno neće biti menjana u naredna tri dana, odluka je koju je saopštio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „U Valjevu smo napravili mnogo gluposti“, rekao je u obraćanju gradjanima predsednik Srbije.

Valjevci su u proteklih par dana budno pratili odluke Vlade Srbije vezane za moguću blokadu grada koja je bila najavljena. U obraćanju gradjanima na konferenciji za novinare predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da za sada blokade neće biti za gradove koji se smatraju žarštem korona virusa. Istovremeno broj potvrdjenih slučajeva značajno se povećao u Ćupriji pa je na temu blokade predsednik konstatovao da ukoliko bi takvu meru uveli prva na meti te odluke bila bi Ćuprija.

„U Valjevu je sada nešto veća disciplina, a mnogo, mnogo, gluposti u Valjevu smo napravili i srce me boli. Od proslava do nekih drugih neodgovornih stvari“, rekao je Aleksandar Vučić.

Vučić nije posebno objašnjavao o kojoj se proslavi radi, kao I o kojim drugim neodgovornim stvarima je reč. 

Ne treba zaboraviti da je vanredno stanje u Srbiji proglašeno u nedelju uveče 16. marta, a da je pre toga u Valjevu održavan niz skupova jer je život tekao normalno I bez ograničenja kao i celoj Srbiji.

Sa 45 potvrdjenih slučajeva u odnosu na broj stanovnika Valjevo je postalo javnosti poznato kao srpski Vuhan.

Kada se osvrnemo na brojne izjave vezane za Valjevo koje je I prethodnih godina davao predsednik Vučić videćemo da su one uglavnom bile takve da se govorilo o njegovom nezadovoljstvu po pitanju razvoja grada.

Blokade za sada nema I izvesno nema je ni u naredna tri dana, a predsednik tvrdi I da se situacija u Valjevu malo popravila .

11 comments on “Vučić: Mnogo gluposti smo napravili u Valjevu

 1. Prodje život..

  Srcega zabolelo za Valjevom i štaćemo sada,opet ništa..Totalna neozbiljnost koja traje godinama prema Valjevu..

  Reply
 2. dragoljub9867@yahoo.com

  Долазе избори. СНС ме је терао на скупове и сад ја неодговоран. На мој глас не рачунај Вучко.

  Reply
 3. Ivan Valjevski

  Šta ovaj Dramoser priča? Ko je održao miting 09.03.2020. god. u Krušiku? Ako misli na proslavu u Leliću, on je bila 29.02.2020. god. Ko je preko 1.000 građana (njih mi nije žao) organizovao 05.03.2020. god. da daju potpise za SNS? Mi sa njim nemamo nikakve sreće jer dve najteže stvari u novijoj istoriji naše zemlje su bombardovanje 1999. god. i sada korona virus. U oba slučaju Dramoser je bio na vlasti. Sa njim nemamo nikakvu budućnost!!!!!!!

  Reply
  1. Radnik

   Bravo Ivane.Sramota.Bahatost, manipulacija, neznanje. Najveći rasadnik epidemije je bio skup u Krušiku i prikupljanje potpisa svih stranaka. Čak i doktori polako postaju poliričari, čast izuzecima. Licitira se oko umrlih, pa ovaj jadnik iz Šapca, kao da je iz Australije, pa se čekaju podaci. Ćutanje, površni odgovori, jedino je predsednik brutalno,,kao i uvek,,iskren,,.Čak i sajt sa podacima po gradovima im ne radi radi i nije ažuran, jer Bože moj, teško je obraditi 71 testiranog kao što reče gospodja sa Batuta, kao da u celom poslu oni i to moraju da rade. Ovo polako počinje da liči na stihiju, koju predvode komandanti, što nedorasli, što neobrazovani a neki Boga mi i psihijatrijski opterećeni.

   Reply
 4. ARTist

  Gospodine, predsedniče držiš budalu na čelu grada, sad si tek shvatio….Pa on je upropastio i samog sebe, za grad neću ni da pominjem, sad će zbog nedostatka ličnog autoriteta da napada direktora Vodovoda, direktora Bolnice, direktora ovoga i onoga, samo je direktorka Vidraka nezamenjivi kadar sa supermoćima….Umesto da se prijavi u Dom zdravlja, pa zajedno sa turističkom inspektorkom da radi nešto korisno…. I da se bori za radno mesto, jer kad se izbori završe idu odmah na biro…Bar je budući gradonačelnik tako obećao….

  Reply
 5. Ruski

  Predsednik stalno mesa prvo lice jednine i prvo lice mnozine.
  Kada je promocija, tada ide prvo lice jednine.
  Kada postoji odgovornost,tada ide isto prvo lice, ali mnozine….kolektivna odgovornost.😂

  Reply
 6. Creator

  Nema on problema sa mesanjima jednine i mnozine , pink hepi i ostala masinerija sibaju 24 sata dnevno i pripremaju sacuvane i neobolele penzionere na protivuslugu a to je izlazak na izbore i jednoglasna podrska spasiocu …

  Reply
 7. Nikola

  Te neodgovorne stvari su na primer pljackanje Krusika,hapsenje Aleksandra koji je odao te malverzacije,donaacije SNS -u po 40000 dinara od ljudi zaposlenih po partijskoj liniji,davanje brasna ulja itd za glas na izborima,slanje autobusa sa ljudima na kojekakve mitinge u organizaciji SNS-a i jos puno toga.Kulminacija je bila dolazak « Svevisnjeg «  u Krusik kada je poceo problem sa virusom a on je to znao.Za sve to treba da odgovara on licno jer on o svemu odlucuje .Posle njega da odgovaraju svi kojima je u opisu posla da stite Ustav Republike Srbije a to nisu ucinili.Za pocetak toliko.

  Reply
  1. Radnik

   Nikola to su pusti snovi o odgovornosti, Lustraciji, otvaranju dosijea DBA, Razalovanju oficira,….. To se u Srbistanu nikada nece dogoditi. Drago mi je da sam to skapiro jos 90 tihp roslog veka. Zao mi je mog prelepog grada kako propada i ko ga vodi. Ti ovde gde sam ja ne bimogli biti ni portiri u firmi, a ne gradonacelnici, direktori sefovi.

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.