Bolnica prošla kontrolu

      3 коментара на Bolnica prošla kontrolu

U toku donošenja odluke da li će Valjevo biti blokirano zbog širenja epidemije korona virusa Opštu bolnicu je po saznanjima Vamedie posetila I kontrola države. Počela I obuka mediicinskih radnika za testiranje gradjana.

Opštu bolnicu u Valjevu je posetila grupa epidemiologa I predstavnik ministarstva zdravlja. Kako sazajemo, jedan deo posete odnosio se na kontrolu rada dok je drugi bio vezan za obuku vezanu za testiranje gradjana. Valjevska bolnica od uvodjenja vanrednog stanja sprovodi propisane mere izolacije za obolele pacijente,a u bolnici postoji dovoljan broj svih zaštitinih sredstava I sredstava za dezinfekciju, pripremljen je I jedan deo odeljenja koja će biti u službi zbrinjavanja većeg broja zaraženih pacijenata, a u toku je I montaža pregradnih zidova u OP bloku,  pa je, kako saznajemo u bolnici, I grupa koja je obišla svaki segment rada I odeljenja mogla da konstatuje da se mere unutar ove zdravstvene institucije sprovode po agendi ministarstva zdravlja. 

3 comments on “Bolnica prošla kontrolu

  1. Emilija

    Prosla bolnuca . Da li su zaposleni obezbedjeni zastitnim opremom? Kokiko je juce obolelih transportivano za Bg? O bitnim cinjenicama se cutu. Kao i obicno. Proci ce i ovo sranje

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.