Vanredni režim rada u Opštoj bolnici Valjevo

Zbog vanrednog stanja u zemlji, u Opštoj bolnici Valjevo na snazi je vanredni režim rada.

U Opštoj bolnici Valjevo se odlažu sve operacije koje nisu hitne, a primaće se samo hitni slučajevi. Operacije će biti urađene samo kod životno ugroženih pacijenata. Sve operacije koje mogu da čekaju, a ranije su zakazane, odložene su do prestanka vanrednog stanja, kao i kontrolni specijalistički pregledi.

Specijalističke ambulante pregledaće samo hitna stanja. Takođe, specijalističke ambulante, radiće u izmenjenom režimu. Pre dolaska informacije možete dobiti putem telefona:

Centrala OB Valjevo 014/295-295,

Hirurška ambulanta: 014/295-106

Dečija hirurška ambulanta: 014/295-197

Neurološka ambulanta: 014/295-263

Ortopedska ambulanta će raditi samo za pacijente koji u cilju lečenja moraju da dođu za skidanje gipsa ili postoperativno tretiranje. Sve informacije, pre dolaska, potražite  telefonom 014/295-139, kako bi se izbegli gužva i čekanje.

Onkološki bolesnici koji su na hemio terapiji nastavlјaju lečenje po planu, jer spadaju u grupu životno ugroženih pacijenata.

2 comments on “Vanredni režim rada u Opštoj bolnici Valjevo

 1. Joca

  Magnet ne radi ,skener ne radi, mamograf ne radi a osoblje sa pomenutih mesta sedi i pijucka kafu dok njihove kolege sestre i tehnicari padaju na nos od posla za istu platu .Niko da se seti tih neradnika koje stiti njihova nacelnica i da ih raspodeli po odeljenjima da pomognu drugim sluzbama.

  Reply
  1. Zoran

   Poštovani,
   kud i kamo uputnije da, ovo što pišete, ako je tačno, otidnete do Zdravstvene inspekcije u Kolubarskom okrugu (Karađorđeva 31) i u RFZO (Socijalno u Karađorđevoj 73) i sve to lepo prijavite, te im predložite kako biste Vi organizovali rad u Opštoj bolnici, jer, kako vidim, dobro se razumete u organizaciju zdravstvene zaštite. biće Vam zahvalni svi oni koji čekaju na neki od navedenih pregleda. Pozdrav!

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.