Radnički sjajan na otvaranju

U derbiju kola dve ekipe iz samog vrha tabele podmladjena ekipa Radničkog savladala je goste iz Ljubovije rezultatom 2-0.

Tokom prvog poluvremena domaći su bili agilniji i stvorili par poluprilika a najzrelija je bila šansa Djurića. I u nastavku Radnički je krenuo silovito i već u 59.min mladi Bojičić je jednu odbijenu loptu posle slobodnog udarca rutinski plasirao u mrežu Martinovića.Posle primljenog pogodka Drina je pokušala da zapreti ali sve je to bilo bezuspešno i bez šansi.Tačku na ovu utakmici stavio je Milošević sjajnim pogodkom u 86 min. na veliku radost velikog broja domaćih navijača koji su ovu utakmicu pratili zbog epidemiološke situacije van tribina. Radnički je nastupio u sastavu- Novaković, V.Đukić, Vasić, Veselinović,(Petrović) ,Urošević, Milivojević, Đurić, Bojičić, Anđelković,(Ilić), Milošević, A.Đukić, (Petarić).                                               

 I omladinci Radničkog u nastavku sezone Prve lige Srbije u komšiskom derbiju pobedili su Jedinstvo iz Uba golom Uroševića iz slobodnog udarca i čvrsto drže sredinu tabele. Kadeti su su bili ubedljivi protiv Senjaka 6-1 i nalaze se na prvom mestu Kol.-Mačvanske lige.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.