Mionica:U BREŽĐU PRIVEDEN UGOSTITELj ZBOG NEPRIDRŽAVANjA PROPISANIH MERA

Juče u 09.10 časova patrola Policijske stanice Mionica obavestila je Dežurnu službu da su na terenu zatekli da radi ugostiteljski objekat u selu Brežđe, vlasništvo D. J. iz Gornjeg Lajkovca. Tom prilikom u objektu su pored vlasnika zatečena još dva lica, koja su sedela za stolovima i konzumirala piće. Osnovno javno tužilaštvo se izjasnilo da u događaju ima obeležja krivičnog dela „Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije“ iz člana 248. Krivičnog zakkona Republike Srbije. U 14 časova D. J. je uz krivičnu prijavu sproveden u prostorije Osnovnog javnog tužilaštva u Mionici, gde je u toku saslušanje.

Štab za vanredne situacije opštine Mionica još jednom apeluje na sve privrednike da se pridržavaju propisanih mera Vlade Republike Srbije.

OBAVEŠTENjE ZA ŽIVINARE

Štab za vanredne situacije opštine Mionica obaveštava vlasnike živinarskih farmi sa teritorije opštine Mionica da u slučaju obavljanja neophodnih poslova utovara i istovara živine tokom perioda zabrane kretanja (17:00-05:00 časova), svaki živinar može da podnese zahtev za odobrenje kretanja Opštinskom Štabu za vanredne situacije. Telefon za kontakt je 0800 50 50 55 (poziv je besplatan).

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.