Leš starca pronađen u kući u Novom naselju, sumnja se na ubistvo

U kući u kojoj je živeo sam, u ulici 4. jula u blizini sedišta valjevske eparhije u Novom naselju, pronađeno je beživotno telo Aćima Stevanovića (91), a uviđaj je pokazao da je starac ubijen sa više udaraca, najverovatnije tupim predmetom, u glavu.

Kuća ubijenog Aćima Stevanovića

Stevanovićevo telo u hodniku kuće bez znakova života pronašao je jedan od njegovih komšija koji je odmah obavestio policiju. Uviđaj na licu mesta, posle kojeg je viši tužilac naložio obdukciju tela, pokazao je da je u pitanju zločin. Nepoznati ubica, ili više njih, naime, starcu su zadali najverovatnije tupim predmetom više udaraca po glavi, zbog čega mu je bila slomljena jagodična kost, a smrt je nastupila nekoliko sati pre nego što je Stevanovićev komšija pronašao njegovo telo.

Kako za Vamediu navode izvori bliski istrazi ovog zločina, ulazna vrata Stevanovićeve kuće su bila otključana, a tragovi na licu mesta pokazuju da nije bilo premetačine, niti je odneta manja količina novca koju je žrtva posedovala.

„Kao motiv ubistva trenutno se isključuje pljačka. Međutim, nije isključeno da je starac pogrešno tipovan i da je ubica, ili više njih, pomislio da kod sebe ima veću sumu novca. Najverovatnije je Stevanović poznavao ubicu, jer nema tragova provale u njegovu kuću, što upućuje da ga je pustio unutra“, navode naši izvori.

Uviđaj su na licu mesta obavili pripadnici policije i Višeg tužilaštva u Valjevu.

1 comment on “Leš starca pronađen u kući u Novom naselju, sumnja se na ubistvo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.