*Izbori 2020*SNS: Osmomartovski stand u Valjevu

*Izbori 2020*

GrO SNS izdao je saopštenje povodom obeležavanja Dana žena  koje prenosimo u celosti:

“Aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke Valjevo, obeležili su Međunarodni praznik žena, 8. mart.  Kao znak pažnje svojim sugrađankama su delili ruže, ali su i razmenili mišljenja vezana za društveno političi status pripadnica lepšeg pola u  Srbiji. Opšti je utisak da su žene zadovoljnije svojim statusom.  Svaka sugestija je  ovom prilikom  bila dobrodošla.

Osmomartovski  štand obišao je i Lazar Gojković, nosilac liste Srpske napredne stranke, Aleksandar Vučić – Za našu decu., i kandidat za gradonačelnika Valjeva. Ovom prilikom je svoje sugrađanke darivao cvećem i razgovarao sa njima o planovima koji će biti realizovani, a koji će pored prosperiteta Valjeva, svakako uticati i na bolji život kako  porodica, pojedinaca tako  i sve naše dece.

O Međunarodnom prazniku žena, statusu žena i onom što se čini na poboljšanju istog , Lazar Gojković, prvi na listi valjevskih nprednjaka i kandidat za prvog čoveka u gradu na Kolubari je rekao:

“Danas većina građana kao i političara razume da društvo ne može napredovati oslanjajući se samo na jednu polovinu populacije.Najbolji dokaz za to je i odluka predsednika Aleksandra Vučića da 45 procenata žena uključi u društveno-politički život.Ono što je jako važno jeste da svakodnevno moramo raditi na zaštiti žena od nasilja i sa se žene moraju osećati sigurno.

Žene su pametne, žene su uporne i ja koristim ovu priliku da svim pripadnicama lepšeg pola  poželim srećan praznik.”

GrO SNS Valjevo”

4 comments on “*Izbori 2020*SNS: Osmomartovski stand u Valjevu

  1. Жена

    Дете драго, критеријум треба да буде способност, а не пол. Нека то буду најбољи, а не 45 % жена од укупног броја.

    Reply
  2. Creator

    Ako ima pametna od ovih , vodim je na platane na rucak ,, kakvo cvece , ko se jos pali na to osim naivnih 18- godisnjakinja …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.