*Izbori 2020 *-Lokalni front sa transparentima čekao Vučića ispred kapije Krušika

*Izbori 2020*

Aktivisti Lokalnog fronta ispred kapije HK Krušik čekali su dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića noseći transparente na kojima je pisalo : “Nisi dobrodošao”. Lokalni front se ipak nije susreo sa predsednikom, a u izjavi za medije navode da je razlog lošeg stanja u Krušiku isisavanje novca iz ove fabrike od strane firme GIM.

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić je, u funkciji predsednika države, nastavio funkcionersku kampanju u valjevskom „Krušiku“, gazeći tako još jednom zakletvu koju je dao pri stupanju na novo radno mesto, navode u Lokalnom frontu I dodaju da im nije  poznato kojim putem je Vučić stigao u krug „Krušika“, jer je izbegao susret sa aktivistima Lokalnog fronta koju su ga na glavnom ulazu u fabriku čekali sa obaveštenjem da nije dobrodošao u naš grad, navodi se u Saopštenju za javnost Lokalnog fronta.

Transparenti aktivista Lokalnog fronta Va još jednom su podsetili da je „Krušik“ u blokadi za skoro 333 miliona dinara, a da je za samo dve godine firma GIM, koju zastupa otac ministra Stefanovića, oštetila valjevsku fabriku za 16 i po miliona dolara, što je potvrdio i nalaz Državne revizorske institucije.

“Već jednom imali smo priliku da vidimo predsednika Vučića u kapislani, ali danas ovoga dana je Krušik u blokadi za više od 332 miliona dinara. Takodje ne treba zaboraviti da je firma oca ministra Nebojše Stefanovića “isisala” više miliona evra iz Krušika. Po nalazu revizora ta firma je iz Krušika izvukla za dve godine 16,5 miliona dolara. A ova fabrika ima I problem što njegova toplana ne može da promeni energent nego I dalje truje gradjane Valjeva sa 50 do 70 tona uglja najlošijeg kvaliteta svakog dana,”naveo je Željko Trifunović aktivista Lokalnog fronta .

7 comments on “*Izbori 2020 *-Lokalni front sa transparentima čekao Vučića ispred kapije Krušika

  1. Maja

   Ko i za šta se kaje?
   Mozda se “bojkotaši” kaju ali sami su doneli takvu odluku.
   Svi na izbore ako nemate za koga da glasate precrtajte listić i pošaljite jasnu poruku svetu, jer Sribija poodavno jeste pod protektoratom svetskih sila!

   Reply
 1. Pijuni

  Spadoše maske i ostaše tri musketara , čak i Radović pobeže. Znala sam da je neka mulja u pitanju, ipak su ih sve pre toga zaposlili – Radovića u školu, Blekijevu kćerku u školu, Trifunovića u distribuciji i dali su im zadatak da odvoje glasače opozicije i da ih zbune, slično ovome što je Organizacija 21. Zaklela se zemlja…. Što dalje od ovih. Najveće razočarenje

  Reply
  1. GAVRA

   Pljunes i lupis. Radovic je imao casove u skoli, Blekijeva cerka ne radi u skoli, a Trifunovic je odavno zaposlen u distribuciji. Znaci, botino ne baratas cinjenicama – sedi jedan. Neces dobiti ni sendvic jer cak ni vodja ne voli tolike uvlakace.

   Reply
  2. Novi dan

   I tri musektara su jaci od gomile vasih preplasenih mucenika koji su primorani da izlaze na sve skupove, da se dodvoravaju svakom kriminalcu koji je sebe nasao u propaloj firmi zvanoj SNS. A kad sletite, e onda cemo da uzivamo u vasem placu i moljakanju da ste bili prisiljeni, primorani…. uvlakac se ne postaje, on se radja. Zato vam nece bti lako.

   Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.