Sednica Skupštine da se zaduži Valjevo

U deset sati ovog prepodneva počeće jedna od poslednjih sednica Skupštine u ovom sazivu. Na dnevnom redu već prvi rebalans budžeta i kreditno zaduživanje Valjeva.

Gradski odbornici zasedaće danas , a na dnevnom jesu tačke rebalansa budžeta, izmene plana komunalne gradnje i zaduživanje Valjeva. Odbornici će danas takodje razmatrati i programe poslovanja svih javnih preduzeća i ustanova. Sve ukupno 52 tačke dnevnog reda.

Ova sednica praktično bi mogla biti poslednja obimnija sednica Skupštine s obzirom da nakon toga ostaje sednica na kojoj će biti potvrdjene odluke Komisije za dodelu nagrada grada Valjeva , a nakon toga uslediće izbori.

S obzirom da su se na poslednjoj sednici tačke dnevnog reda razmatrale u trajanju od po 16 sekundi i pet stotinki broj tačaka dnevnog reda za ovaj saziv Skupštine ne bi trebao da bude nikakav problem. Ipak pored svih ostalih stvari koje su obeležile ovaj skupštinski saziv, na samom kraju, valjevski odbronici imaće tu „čast“ da kreditno zaduže Valjevo kako bi uradili jednu gradsku ulicu.

6 comments on “Sednica Skupštine da se zaduži Valjevo

 1. UBLJANIN

  Bolje da zasedate sta ce te sa ovim firmama sto su u blokadi, i nemaju para za plate. Jos samo nedostaje da se i grad zaduzi i onda odosmo u lepu….. Bolje je jutros idite na sastanak sindikata i direktora Krusika da vidite sta treba uraditi jer ako stane Krusik, Gorenje, Vali,… ode narod preko granice. A onda ce biti ZASEDANJE SKUPSTINE SELA VALJEVA a ne grada. Ali i vas u skupstini jutros razumem treba uzeti koju dnevnicu….

  Reply
 2. Obavesteni

  Nema sastanka direktora i sindikata jer je direktor pobegao iz firme, otišao navodno na put…

  Reply
 3. Da se zna

  Крушиковци нека питају Глишића за плате, јер их је он и запошљавао, по четворо на једно радно место.

  Reply
 4. Creator

  Pocetak novog kraja Krusika , sve sto je vestacko ne traje dugo … zao mi je ponekog kaldrmasa, a ovima sa sela je lako , u rezervi su uvek malina, drva i hrana …

  Reply
 5. Rezime

  Početak konačnog kraja Krušika,započeo je bivši direktor Davidović koji se enormno obogatio i njegovi pomoćnici,a dovršili Petković i Jeličić.Lukić je samo čistač koji će da plati ceh za velike pare,premda je on to i želeo,od SPS a preko DS do SNS i direktorskog mesta

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.