Ponovo sneg, na putevima i do 10cm

Sneg u Valjevu I okolini I dalje pada , ali znatno slabijim intenzitetom nego što je to bio slučaj u utorak uveče . Na gradskim ulicama ima vlažnog snega dok se na putevima visina snežnog pokrivača kreće do 10cm.

Sreda 26. februar ostaće zabeležen kao dan u kom se maksimalna dnevna temperatura kretala I do 21 C, da bi potom u večernjim satima temperatura značajno opala I nakon kiše vrlo brzo Valjevo I okolina su se zabeleli. Snega na kolovozu ima u visini od 5 do 10 cm dok  na putnim pravcima preko Podbukova, Blizonskog visa, Divčibara, Kaone, Bajine baste, Putevi Srbije preporučuju oprezniju vožnju.  

Meteorolozi najavljuju prestanak padavina u toku dana  i postepeno smanjenje oblačnosti. Vetar umeren do jak severozapadni, poslepodne i uveče u slabljenju i skretanju na južne pravce. Maksimalna temperatura u intervalu od 5 do 9℃.

U toku noći na petak novo naoblačenje, pa se u petak ujutru i prepodne padavine očekuju u severnim, zapadnim i centralnim predelima, u toku dana padavinska zona će se izmeštati ka istočnim i južnim predelima zemlje. U nižim predelima se očekuje kiša, u planinskim predelima sneg i dalje povećanje snežnog pokrivača. Uveče i tokom noći na subotu razvedravanje. Vetar u skretanju sa južnog i jugozapadnog na umeren do jak severozapadni. U toku večeri vetar u slabljenju. Maksimalna temperatura u intervalu od 5 do 10℃.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.