Mionica:Zaštitimo sva živa bića

Opština Mionica aktivno radi na rešavanju problema pasa lutalica. Edukacija građanstva, odgovorno vlasništvo, udomljavanje i izgradnja prihvatilišta, nezaobilazni su koraci na putu rešavanja trenutne situacije.

Predsednik opštine Mionica g-din Boban Janković istakao je značaj brige o napuštenim životinjama:

 “Odgovoran odnos prema prirodi imerativ je društva – pružimo ljubav svakom živom biću! Opština Mionica aktivno radi na rešavanju problema napuštenih životinja. Edukacija građanstva, odgovorno vlasništvo, udomljavanje i izgradnja prihvatilišta, nezaobilazni su koraci na putu rešavanja trenutne situacije. Plan je da u privremena prihvatilišta zbrinemo sve napuštene životinje, pružimo im hranu i potrebnu veterinarsku negu, dok ne budu udomljene u svoje nove domove.”

Kako je istakao predsednik opštine Mionica g-din Boban Janković, cilj mu je da prateći odgovornu politiku Vlade Republike Srbije, nizom edukacija podigne svest građanstva da brinu o svojim ljubimcima i planskim aktivnostima poboljša standard brige o napuštenim životinjama, dok dodaje da je prijateljstvo i dobrota ono što nas spaja. 

Brinimo o prirodi – pružimo ljubav svakom živom biću!

1 comment on “Mionica:Zaštitimo sva živa bića

  1. ČELIČNO MUDO

    BRAVO MAJSTORE A STO NE VIDIS KO TE PSE OSTAVLJA NA ULICI PA ONI POSLE KOLJU OVCE PO SELIMA I UJEDAJU GRADJANE PO ULICI. COVEKU KAD POKOLJU STADO OVACA ONDA NIKOM NISTA .POKAZI SE DOBAR I HUMAN PA IH VODI SVE SA ULICE TVOJOJ KUCI NEKA TI SPAVAJU NA BRACNOM KREVETU I U KUHINJI.

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.