U martu kreće gradnja puta M4 (šnel štrase)

U martu počinje izgradnja brze saobraćajnice koja će spojiti Valjevo sa auto-putem Miloš Veliki, rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović. Projekat predviđa da 17 kilometara brzih traka, posle izlaska iz Valjeva, idu novom trasom do lajkovačke petlje i auto-puta.

Zorana Mihajlović

Epilog dugog čekanja I brojnih obećanja vezanih za put koji će Valjevo povezati sa autoputem Miloš Veliki mogao bi da usledi u martu ove godine. Ministarka gradjevine Zorana Mihajlović početak radova najavila je upravo za pomenuti mesec.

Informaciju da će u Valjevu biti gradjene brze trake ili šnel štrase prvu je Valjevcima dao predsednik Aleksandar Vučić prilikom posete fabrici Gorenje 2016.godine. Ministarka Mihajlović je prilikom posete Valjevu 2018. godine izjavila da se radi projektna dokumentacija za pomenuti put I da bi radovi mogli da počnu naredne , odnosno 2019. godine.

Prilikom posete Divčibarama u decembru 2019. godine predsednik Vučić je upravo najavio skori početak radova , ali bez preciziranih datuma.

U medjuvremenu gradonačelnik Valjeva Slobodan Gvozdenović u više navrata je govorio o izgradnji ovog puta pomerajući rokove iz godine u godinu.

Sada je pred Valjevcima mart 2020. godine koji igrom sudbine, slučaja ili marketinga  može biti vezan upravo za predizbornu kampanju u Valjevu.

6 comments on “U martu kreće gradnja puta M4 (šnel štrase)

  1. Goran Markovic

    Pocece radovi i dobro je da imamo dobre puteve , ali ima nesto drugo nista nece podici rejting nikoga jer se pominje gvozdenovic i banda tako da je dobro graditi ali , ali …..?

    Reply
  2. Милош Марјановић

    Ovu saobraćajnicu je prvi pomenuo Poćuta, daleke 2015.godine. Da su tada i počeli bar sa projektom, možda bi već i imali put

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.