Srećnu Novu godinu želi Vam Vamedia

Dragi naši korisnici i sugradjani, na pragu smo Nove godine. Ponekad nova godina je kao poklon paket. Poklon našim životima u kome se mogu kriti sva naša nadanja, želje i obećanja. Šta je zaista unutra , ne znamo dok paket ne otvorimo.

Srećna Nova godina – Vaša Vamedia

Iza nas polako ostaje 2019. godina. Nekima je donela radost, nekom tugu, neko nam se pridružio, neko nas je napustio. I svako od nas na ličnom planu zna kakava je bila godina na izmaku. Ipak kroz mnogo toga prošli smo zajedno. I to je ono što nas zauvek veže.

U 2019.godini, posrtali smo, padali i ustajali baš kako to i biva u životu. I uvek, hteli to da priznamo ili ne budili se sa nekom novom nadom, nekim novim ciljem . I sad svi smo tu opet na startu dok svako od nas u sebi nosi neka nova saznanja o sebi. I na početku….

Vamedia se zahvaljuje svim svojim saradnicima i donatorima koji su  pomogli da 2019. godina bude podjednako uspešna u našem radu. Zahvaljujemo se svima onima koji su nam tokom godine slali poruke i mejlove podrške. Svima Vama koji ste nam ukazali poverenje. U 2019. godini izdržali smo snažne udarce, bilo je trenutaka kada smo pomislili da ništa nije vredno ljudskog života, ali smo verovali u Valjevo i Valjevce.

Zato Vam u Novoj godini želimo :

Mnogo sreće i zdravlja u 2020. godini. Više vere u sebe i svoj grad.

Više saosećanja od kog smo na trenutak možda odustali. Jer , ne, nismo sami.

Više hrabrosti jer smo je nasledili. Više ljubavi jer to nam je svojstveno. Više pruženih ruku , jer ih zato imamo. Više slobode jer ljudski rod nije stvoren za tamnicu i ropstvo. Više pravde, ali i prava za sve . Više lične odlučnosti, više dobrih odluka sa čijim posledicama možete živeti. Više razumevanja, osobenosti i uvek više velikih ciljeva jer svako ima svoju ulogu. Verujte u sebe da biste verovali u druge. Oprostite ono što možete, pamtite ono što morate. Jer…ima ona priča…priča o vatrenim mravima…

…tamo u pojasu Pacifika postoji zajednica  mrava. I kao i svaka zajednica svako ima neko svoje mesto i zaduženje. Neki mravi su veći, neki manji. Ali svi zajedno imaju nesreću da kad nadodje reka i poplava njihov mravinjak biva poplavljen. I tad gle čuda jedan je način da prežive. Svi mravi se čvrsto uhvate jedni za druge i svojim telima formiraju splav koji pluta po površini vode. I svaki mrav tad je podjednako važan i više nema razlike jer ako se jedan pusti, splav će se osuti i zajednica će nestati…

Vamedia Vam zato želi da u 2020-oj godini naš grad bude zajednica baš takvih mrava jer na kraju pod ovim nebom ma koliko bili visoki , iz perspektive svemira svi smo jako mali i nevidljivi. Učinite sebe i druge vidljivima!

Srećna Nova godina !

Vaša Vamedia

2 comments on “Srećnu Novu godinu želi Vam Vamedia

  1. čestitka

    Krušku želim da zaposli sve penzionere ,a da svu omladinu pošalje u penziju

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.