U Valjevu na Gradskom trgu organizovan doček Nove godine

Na Gradskom trgu u Valjevu organizovan je doček Nove godine. Nekoliko stotina gradjana uz trubače Dejana Petrovića i vatromet zakoračilo je u 2020. godinu.

Za razliku od prethodnih godina doček Nove godine organizovan je ovoga puta u Valjevu. Valjevci su s nestrpljenjem čekali koncert  koji je, kako se  u reklamama pred sam doček moglo čuti, trebalo da počne u 22.30h , a počeo je pola sata kasnije . Dejan Petrović i Big bend po istim najavama trebalo je da sviraju  do 1 sat prve noći 2020 godine , ali je trajao pola sata iza ponoći. Novogodišnji nastup Petrovića koštao je grad Valjevo oko 2,6 miliona dinara .

U ponoć Valjevci su mogli da vide vatromet, a čestitka gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića je izostala iako je Gvozdenović prethodnih godina na Divčibarama sugradjanima čestitao Novu gdinu. Iz kog razloga to nije učinio u Valjevu nije poznato.

Ove godine organizovanog dočeka na Divčibarama nije bilo , a divčibarski gosti imali su problema sa strujom koja je u više navrata nestajala.  

4 comments on “U Valjevu na Gradskom trgu organizovan doček Nove godine

  1. peki

    Neverovatno, kada nema doceka uobicajena kritika kada ima opet kritika.Citam komentare Ane i Marka i zakljucujem da bi se u Srbiji ateista ,musliman,budista,jevrejin prekrstio kada bi procitao njihove komentare.Ocekujem od Ane i Marka da nisu pravili novogodisnju trpezu kao i da ne planiraju nista slicno za Bozic vec da su novac namenjen za ruckove poklonili nekom sirotistu i gladnoj deci.Evo ja ih nominujem vec sada za naj humanitarniji potez 2020 te.Oprostite na opsirnosti.

    Reply
  2. Creator

    Da li si ti PEKI , bio siroke ruke pa svoje pare dao siromasnoj deci iz svog rodnog sela … a tacno je da su ove pare bacene i da je ovo zabava za one uskih shvatanja, posto si se npr . za svega 2000 mogao bogovski provesti na Platanima uz sjajnu muziku i klopu, a jos i toplo …

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.