Lokalni front:Protiv govora mržnje

U ime svih građanki i građana Valjeva, Lokalni front Valjevo javno osuđuje nedemokratsko ponašanje i totalitarističke izjave Slobodana Gvozdenovića objavljene na zvaničnoj prezentaciji Grada Valjeva. Tim povodom Lokalni front je izdao sledeće Saopštenje za javnost:

„Po ko zna koji put, za račun Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, Gvozdenović je zloupotrebio javnu funkciju da bi vređao neistomišljenike, širio govor mržnje i podsticao razdor među ljudima.

Lokalni front Va zahteva od najviših nosilaca lokalne vlasti u Valjevu da odmah prestanu sa zloupotrebom javne imovine i javnih dobara. Zahtevamo od rukovodilaca Gradske uprave u Valjevu da odmah narede da sa zvanične prezentacije Grada Valjeva bude uklonjeno sramno saopštenje Srpske napredne stranke na kojem je fotografija Slobodana Gvozdenovića. U ime svih građana Valjeva tražimo informaciju o tome ko je naredio i ko je odobrio da jedan politički pamflet, sa znakom političke stranke i privatnog medija bude postavljen na stranicama gradskog sajta koji treba da omogući servisne informacije i usluge?

Objavljivanjem partijskog saopštenja prekršena je zabrana zloupotrebe javnih resursa u političke svrhe iz člana 29. Zakona o agenciji za borbu protiv korupcije. Zaposleni koji su učestvovli u objavljivanju ovog saopštenja prekršili su član 17. Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama u jedinicama lokalne samouprave koji obavezuje službenike da postupaju zakonito, nepristrasno i politički neutralno. Ovim putem pozivamo Agenciju za borbu protiv korupcije da javno osudi postupak funkcionera u Valjevu koji su zloupotrebili funkciju. Takođe pozivamo rukovodioce Gradske uprave da preduzmu odgovarajuće disciplinske mere protiv zaposlenih koji su sastavili i objavili stranačko saopštenje, sa stranačkim obeležjima na zvaničnom sajtu Grada Valjeva.

Vlastodržcima u Valjevu nije dovoljno što su između sebe podelili javne funkcije i nezakonito zauzeli radna mesta u službama i javnim preduzećima. Gvozdenoviću i saradnicima je malo što se javni novac presipa u njihove poslove i džepove, umesto da bude potrošen za potrebe i dobro svih građana Valjeva. Umesto da radi za sve nas, Gvozdenović i vlastodržci rade protiv naših interesa, protiv našeg zdravlja, protiv naše slobode, protiv našeg dostojanstva.

Pozivamo građane i građanke Valjeva da se pokrenu i da se politički angažuju. Valjevke i Valjevci, javno podržite hrabrog Aleksandra Obradovića koji je objavio državne zloupotrebe Vučićevih saradnika u našem “Krušiku”. Valjevke i Valjevci hrabro istupite protiv vlasti Srpske napredne stranke. Pokažimo im da osuđujemo zloupotrebe aktuelnog gradonačelnika Slobodana Gvozdenovića. Valjevke i Valjevci, pokažimo da znamo i da ne zaboravljamo državni lopovluk klana Stefanović. Valjevke i Valjevci pokažimo da kao hrabri građani odbacujemo politički projekat autokrate Aleksandra Vučića. Valjevu i Srbiji je potrebna pristojna vlast, posvećena dobru građana i miru. Jer smo ljudi koji nemaju drugo mesto za život!

Lokalni front“

9 comments on “Lokalni front:Protiv govora mržnje

  1. Ljubo

    Kako u ïme svih gradjana“Valjeva???Mozete samo u ime onih 10ak,koji vas podrzavaju ,da izdajete saopstenje,u moje ime-nemoj da vam padne na pamet,sa vama necu da imam posla !

    Reply
    1. Ivan Valjevski

      Očigledno da „bot“ Ljuba mora da opravda sokove i sendviče koje dobija od svojih nalogodavaca iz SNS. On ili nije razumeo saopštenje lokalnog fronta ili po nalogu iz SNS centrale mora nešto da napiše. Svako iole pismen i razuman vidi da je saopštenje za javnost Lokalnog fronta njihov stav povodom teksta gradonačelnika SG objavljenog na zvaničnom sajtu Grada Valjeva. Dakle, gradonačelnik je taji koji je zloupotrebio zvaničan sajt svih građana Valjeva i on govori u ime svih građana, a ne Lokalni front kako to komentariše „bot“ Ljuba.

      Reply
  2. Valjevac

    Nema ovde TUŽIOCA da radi svoj posao zato radi ko šta oće i priča ko šta oće.

    Reply
  3. Deda

    Ima nas mnogo, mnogo vise. Front se siri svakog dana. Uskoro cete se uveriti u to.
    Do pobede….

    Reply
  4. Gavra

    Radovicu za tebe je bolje da se ne pojavljujes nigde , Gajic te razbucao za ove 3,5 godine na skupstini da ces ga pamtiti ceo zivot.Sledece godine ces skupstinu moci da pratis na tv ako ti Vlajko dozvoli.

    Reply
    1. Lukićka Klomberova

      Pa taj Vlajko pričešćuje Klombera svake sedmice, da bi mu Jokići našli novo uhlebljenje isteko mu mandat na Birou. Kazu upućeni na svim dosadašnjim funkcijama Klombera su postavili Jokići a da je kod Bobe duplak.

      Reply
  5. Gligorije

    Stvarno, kuda ćete vi sa vlasti kada vam vođa čopora uskoro pokaže leđa? Preletanje, bežanija…šta god bilo lopovima i siledžijama zatvor ne gine. I po koja usrana motka!

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.