ŽOK Srbijanka odgovorila na pitanja: Naša deca igrači nikada nisu bila ni na jednom političkom skupu

Shodno pitanjima koje je Vamedia uputila ŽOK Srbijanka 014 o navodima pojedinih roditelja dece igrača iz kluba da li je moguće da su se poruke u grupi Pionirke razmenjene na dan dolaska predsednika Fracuske u Srbiju Makrona odnosile na neophodnost da deca odu na miting podrške kao i da li je postojao spisak sa imenima dece koja na miting treba da idu iz kluba, odgovaraju da deca nikada nisu bila ni na jednom skupu naročito ne političke prirode.

„Naša deca igrači bilo kog uzrasta Srbijanke nisu išla ni na kakave mitinge podrške. Deo prepiske koji Vam je dostavljen je bio privatne prirode I nije se odnosio na decu, ja svojepolitičko opredeljenje nikada nisam krio”, odgovorio jepredsednik ŽOK Srbijanka 014 Milovan Rakić na pitanja Vamedie.

Oni na dalje navode da su deca vodjena isključivo na sportske manifestacije:“Verujemo da su Vam dostavljene pogrešne informacije stoga Vam objašnjavamo I kategorizaciju igrača u klubu:

-2008/9 godiste igra razvojnu ligu Beograda kao jedini klub iz Srbije van podrucija opstine Beograd i Pancevo jer Srbijanka ima kvalitetnu decu

2006/7 igra predpionirsku ligu 1

2007/8 igra predpionirsku ligu 2

2006 igra zvaničnu pionirsku ligu kao druga ekipa

2005 igra zvaničnu pionirsku ligu kao prva pionirska ekipa

2003 i mladje igraju zvanicnu kadetsku ligu

2001 i mladje igraju zvaničnu juniorsku ligu

SRBIJANKA IMA DVE SENIORSKE EKIPE

Prva ekipa igra 1A ligu

Druga ekipa igra drugu ligu centar

I imamo devet selekcija u takmičenju I to nema nijedan klub ni u jednom sportu ne samo u Valjevu nego u regionu.”

Iz kluba na dalje iznose podatke o uspešnosti u takmičenjima I posebno napominju korektnu saradnju sa roditeljima dece igrača.   Na činjenicu da je klub dobio veliki iznos iz budžeta kažu:

“NIKO iz svih ovih selekcija nije isao ni na kakve mitinge nikada, a da li zaslužuje novac od grada za sve uspehe i reprezentovanje grada prosudite sami. Naša deca su prva u svim selekcijama,kad kazemo naša mislimo na decu isključivo iz Valjeva u mladjim selekcijama.Ovaj klub nije brisao ni oznaku 014 zbog poštovanja prema  ljudima koji su ga osnovali, bez obzira da li su članovi neke partije”.

Kao poruku gradjanima I roditeljima dece igrača uprava navodi da bez obzira na pokušaje podmetanja odbojka I mladi igrači su na prvom mestu .

“SRBIJANKA JE JEDINI KLUB KOJI IMA I BESPLATNU ŠKOLU ODBOJKE, ali ima i selekcije gde se plaća članarina kao u svim klubovima Važne odluke za klub donosimo isključivo u saradnji sa Savetom roditelja I nikada nećemo dozvoliti zloupotrebu dece u bilo koje svrhe”, poručuju iz ovog kluba.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.