Kup u Atenici

      1 коментар на Kup u Atenici

U Čačku u sportskoj hali Atenica održan je Karate-Kup uže Srbije, za kategorije poletaraca, pionira i mladih nada. Na turniru su nastupili svi klubovi iz karate Federacije uže Srbije sa oko 800 takmičara u raznim uzrasnim kategorijama. Karate klub 014 iz Valjeva nastupio je u kategoriji kata dok u borbama nije imao predstavnike. Na ovom ni malo lakom turniru ostvareni su veoma dobri rezultati i to:

mde

Andrea Krstić  2008 godište u apsolutnoj kategoriji osvojila je prvo mesto.

Ksenija Kosić u klasi E osvojila je pravo aTamara Dražić drugo mesto, u klasi D Ivana Matić osvojila je drugo mesto, dok je u klasi E 2010.godište Visšnja Đurđević osvojila drugo mesto. Jedini prestavnik jačeg pola Matija Soldatović u klasi E osvojio je drugo mesto.

Takmičari su nastupili u pratnji trenera Milana Lepojević i Vladana Živanović, koji su zajedno sa trenerima Čedomirom Bajkinom, Milenkom Lukićem i Predragom Branković, pripremili takmičare i doprineli ostvarivanju dobrih rezultata KK 014.

Uprava kluba i treneri pozivaju svu zainteresovanu decu koja zele da se bave ovim sportom, da se jave trenerima na tel 0642532491 ili 0692224190, kako bi i oni uz uspešan trening postali šampioni.

V/Ž 

1 comment on “Kup u Atenici

  1. KRKI

    NAJ BOLJI KLUB, NAJ BOLJI TRENERI, NAJ BOLJA DECA . ZADOVOLJSTVO MI JE STO MI DECU TRENIRAJU OVAKVI DIVNI LJUDI. PUNO SRECE U DALJEM RADU A DECI PUNO MEDALJA .

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.