Razbijen izlog na lokalu poverenika PSG u Valjevu

Izlog jednog valjevskog kafića, čiji je vlasnik poverenik Pokreta slobodnih građana u Valjevu, razbijen je od strane za sada nepoznatog počinioca, a taj Pokret je saopštio da se radi o “politički motivisanom napadu”.

Razbijanje izloga na svom kafiću “Zolf” u Knez Mihailovoj ulici u centru grada prijavio je vlasnik tog ugostiteljskog objekta Zoran Rafailović, poverenik PSG u Valjevu. On je policiji, kako se saznaje, izjavio da pretpostavlja da je razbijanje stakla na izlogu lokala, kao i oštećenje inventara, “politički motivisano budući das u se u zatvorenoj bašti objekta nalazili flajeri sa fotografijama Sergeja Trifunovića i PSG”.

Policijski službenici koji su obavili uviđaj fotografisali su lice mesta i izveštaj podneli zameniku osnonog javnog tužioca koji je procenio da se radi o krivičnom delu uništenja i oštećenja tuđe stvari.

Nakon ovog incidenta, PSG je saopštio da se radi o “nastavku procesa zastrašivanja opozicionih snaga u Valjevu”.

– Kako se radi o poznatom dugogodišnjem valjevskom ugostitelju, koji nema ličnih neprijatelja koji bi mu naneli ovakvu štetu, a i ranije je u svom gradu imao problema zbog svog opozicionog angažovanja, jasno je da se radi o nastavku procesa zastrašivanja opozicionih snaga u Valjevu na svaki način, pa ako treba i upotrebom noćnih jurišnika iz redova vladajuće koalicije – saopštio je PSG.

3 comments on “Razbijen izlog na lokalu poverenika PSG u Valjevu

 1. Kafedzija

  On nema licnih neprijatelja?A da nije neki pijanac iz te birtije polipao,da ne duguje nekome pare.Svi se tresu od Zolfove politicke snage!Kakva glupost!Pa u Tesnjaru svako vece razbijen poneki izlog,al sad dobro doslo ovo za promociju….

  Reply
 2. Obavestena

  Kafedzije vide opoziciju!?
  Pa ovi će pored ovakve opozicije vladati dozivotno!
  Do ovog incindenta, za koji ne verujem da je politički morivisan, nismo ni culi da ovaj pokret postoji u Valjevu.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.