Izmena režima saobraćaja u Sinđelićevoj ulici

Od nedelje 15. septembra na snagu je stupio izmenjen režim saobraćaja u Sinđelićevoj ulici iz pravca solitera, jer će iz leve trake moći da se skrene samo levo u Karađorđevu, a desna traka će biti za pravo ka Petom puku i desno u Karađorđevu ulicu ka Kolubari 2.

Mole se građani da prate saobraćajnu signalizaciju na raskrsnici Sinđelićeve i Karađorđeve, kako bi znali od kada važi novi režim saobraćaja.

Rešenjem Gradske uprave Valjevo data je saglasnost na ove izmene, shodno preporukama stručnog tima za smanjenje aerozagađenja na teritoriji grada Valjeva. Otvaranjem Ulice Mirka Obradovića, utvrđeno je da se saobraćaj uglavnom usmerava u ovu ulicu iz pravca Hrama i da je smanjeno skretanje u desno na raskrsnici Sinđelićeve i Karađorđeve, zbog čega je procenjeno da je svrsishodnije da se saobraćaj pravo i desno iz Sinđelićeve odvija iz desne trake.

2 comments on “Izmena režima saobraćaja u Sinđelićevoj ulici

  1. GANE

    Katastrofalno resenje ,iz Sinđelićeve treba ukinuti skretanje levo kao u Vuka Karadzića.A u Knez Mihailovoj iz pravca Gradca leva traka za levo a desna za pravo i desno.Tako bi se smanjile gužve i aero zagadjenje.

    Reply
  2. Eto

    Овако је било и раније. На овај начин се смањује гужва на раскрсници, али неко се играо пре неколико година како би само узимали паре за казне од јадних грађана. Исту је буквално било немогуће проћи, а да се не направи нека грешка… Хвалили су се како су од казни на дотичној раскрсници узели велике паре, а до дана данашњег нису направили паркинг за 100.000 грађана корисника ваљевског МУП-а…
    Затим су предвидели повећање прихода од казни на тој раскрсници… Међутим грађани се опаметили и почели стриктно да се држе правила-једно возило у раскрсници и то је то, али са тим је дошло до гушења протока саобраћаја и без планираног прихода од казни…
    Сада вероватно покушавају да јадне и избезумљене грађане преваре, бар на неко време, да праве грешке и тако остваре неки приход од казни… Знам људе који су већ прошли раскрсницу више пута по старо… Брука шта нам раде!
    Питање за те велике стручњаке: Зашто 70% раскрсница није обележено са саобраћајним знацима „Пружање пута са првенством пролаза“? Зашто морамо да гледамо и пуштамо некога са десне стране, а немамо никакав знак, само зато што човек стане на свој троугао. Како ми да знамо да он има троугао??? Пола семафора вам се не види од грања и стубова које каквих ознака у граду, а тек ударне рупе, чист ваздух… Туга са народом који изумире…

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.