Veliko interesovanje za oglas Vodovoda

Iako se često može čuti da posla ima , ali ne I zaiteresovanih za rad , slučaj valjevskog Vodovoda dokazao je suprotno. Na oglas I poziv za sezonske radnike sa mogušnošću nastavka radnog agažmana javilo se I više od očekivanog broja zainteresovanih.

Zbog povećanog obima posla I čak 12 gradilišta valjevski Vodovod obavestio je javnost da su potrebni radnici. Na poziv Vodovoda odazvalo se više lica od traženog broja, a medju njima bili su oni od navršenih 18 godina I oni koji su u godinama kada se teže dolazi do zaposlenja.

JKP Vodovod je pozivom tražio:

– kopač – 10 izvršilaca
– tesar – 1 izvršilac
– zidar – 1 izvršilac
– rukovaoc građevinskih mašina – 2 izvršioca
– vodoinstalater – monter – 2 izvršioca

“ Jako je dobro što trenutno imamo ovaj obim posla da nam je potrebna dodatna radna snaga i raduje me da možemo da pomognemo generacijama kojima praktično nedostaje par godina da bi ostvarili pravo na penziju i njima je nekako najteže da dođu do zaposlenja, ali me jako raduje i što se javilo par momaka koji su tek napunili 18 godina i koji žele da rade i da imaju svoj dinar i takvima treba pružiti šansu i da se doškoluju i da napreduju na bolja radna mesta”, kaže direktor Vodovoda Djordje Milanović.

U Valjevu se ljudi češće odlučuju za neke druge poslove nego za poslove iz oblasti gradjevine pa je slučaj Vodovoda praktično pokazao da u gradu ipak postoji interesovanje I za fizički teže poslove.  

1 comment on “Veliko interesovanje za oglas Vodovoda

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.