Tribina „Razgovori pod lipom” – Srbija između izbora i bojkota

Živimo u državi koju je zarobila organizovana manjina uz pomoć uzurpiranih medija, a neposredan razgovor sa građankama i građanima je jedini način da se razmene istinite informacije i da čujemo jedni druge.

 Zašto je važno da Savez za Srbiju ispoštuje ono na šta se obavezao potpisivanjem Sporazuma sa narodom – bojkot izbora? Da li je odluka o bojkotu izbora 1997. dala kredibilitet opoziciji da izvede promene 2000. godine? Da li je zahvaljujući bojkotu parlamenta međunarodna zajednica razumela kako zaista stoje stvari u Srbiji? Da li je stavljanje političkih posebnosti po strani zarad višeg cilja dokaz političke zrelosti i iskrene želje da Srbija postane normalna zemlja?

Odgovore na ova, kao i mnoga druga pitanja dobićemo u petak 16. avgusta u 20 časova na tribini „Pod lipom“ (Plato ispred stare železničke stanice Valjevo, Železnička 7), gde ćemo razgovarati sa predstavnicima Saveza za Srbiju: dr Dragoslavom Šumarcem, potpredsednikom Demokratske stranke, Borkom Stefanovićem, potpredsednikom Stranke slobode i pravde, Jugoslavom Kiprijanovićem, potpredsednikom Srpskog pokreta Dveri i Željkom Veselinovićem, predsednikom Udruženih sindikata „Sloga”.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.