Tara Čulić osvojila i četvrtu titulu prvaka Srbije

Na državnom prvenstvu Srbije u brdskoj i kriterijum skoj vožnji održanim u Čačku, najbolja mlada biciklistkinja Tara Čulić članica BK Sputnjik Valjevo, osvojila je dve zlatne medalje u kategoriji mlađih poletarki do 11 godina i postala jedna od samo dva domaća takmičara u našoj zemlji koja se u ovoj godini u sve četiri drumske  takmičarske discipline pojedinačnih prvenstava Srbije uz MTB nacionalno prvenstvo okitila šampionskim titulama.

Ona je svom klubu donela i dve titule ekipnog prvaka Srbije koje u ovom sportu u našem gradu dugo nisu osvojene. Dobar višegodišnji rad u klubu rezultirao je i osvajanjem još dve medalje koje je na prvenstvu države za BK Sputnjik osvojio Bogdan Angelovski u kategoriji mlađih kadeta i to srebro u brdskoj vožnji, a bronzu na kriterijumu čime je potvrdio da je s pravom deo naše nacionalne reprezentacije.

 Uspehu biciklističkog kluba Sputnjik su doprineli i Borisav Đurić i Vanja Maksimović u konkurenciji mlađih kadeta i najmlađi Lazar Anglovski koji su svi plasmanom među prvih deset najboljih takmičara pokazali da njihovo vreme tek dolazi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.