U junu radovi na crpnoj stanici Radino brdo

JKP Vodovod u prošloj godini izgradio je 26,5 km vodovodne  mreže, a već u ovoj godini uradjene su još tri crpne stanice , Radino brdo , Smrdan i Mrčić 1. Kišni dani prolongirali završetak rekonstrukcije crpne stanice Radino brdo.

Već tri godine JKP Vodovod radi intenzivno na rekonstrukciji vodovodne mreže, a kako kažu u ovom preduzeću u pitanju je veliki posao kako vi se gubici u meži koji postoje smanjili . Po rečima direktora Vodovoda Djordja Milanovića samo u prošloj godini izgradjeno je 26,5 km vodovodn emreže, a ove godine investicije su počele rekonstrukcijama crpnih stanica. „To su crpne stanice Smrdan, Mrčić 1 i Radino brdo. Moram da kažem da je na crpnoj stanici Raddino brdo sve pripremljeo za montažžu hidromašinske opreme, ali nam vreme nije dozvolilo da taj posao i završimo. Važno je da kažemo da nas taj posao očekuje uskoro i da će tog dana kada to budemo radili svi potrošači koji se snabdevaju sa te crpne stanice biti bez vode. Nadam se da ćemo uz dobro obaveštavanje i dopremanje cisterni sa vodom uspeti da to premostimo jer je neophodno da se posao završi“, kaže Milanović.

Pražnjenje rezervoara na Radinom brdu i montaža opreme preduslov su za nastavak širenja mrže prema Kamenitovcu i Dračiću.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.