PZP – Obaveštenje o nepravilno iscrtanoj razdelnoj liniji

Povodom teksta Vamedije o nepropisno i nepravilno iscrtanoj beloj liniji na kolovozu Hajduk Veljkove ulice, izvodjač radova Preduzeće za puteve je dostavilo objašnjenje iz kog razloga je došlo do ovakvog načina rada. Dostavljeno objašnjenje prenosimo u celosti:

„Povodom pisanja vašeg portala obaveštavamo Vas da smo prilikom obeležavanja razdelne linije u Hajduk Veljkovoj ulici dana 15.06. 2019. godine imali tehničkih problema koji su rezultirali neadekvatno izvedenom horizontalnom signalizacijom. Angažovani smo na rešavanju tehničkih smetnji nakon čega ćemo pristupiti otklanjanju nedostataka na izvedenoj horizontalnoj signalizaciji. Hvala na razumevanju i strpljenju.

PZP Valjevo

Služba saobraćajne signalizacije

Vladimir Pošarac dipl.inž.saob.“

6 comments on “PZP – Obaveštenje o nepravilno iscrtanoj razdelnoj liniji

 1. Pjerili

  PZP Valjevo pokušava da opravda nešto što se ne može pravdati,pa su kao razlog izmislili “tehničke smetnje“,a koje su to tehnčke smetnje?! Dali je razlog možda to što se nije otvorio padobran? Zašto nisu tačno navedene te tehničke smetnje da bi javnost znala? Al da ne dužimo priču, u svakom slučaju čovek je faktor, jer na samom početku nakon iscrtanih 5-6 metara uzdužne linije na kolovozu,odmah je se moglo utvrditi dali su oznake na kolovozu pravilno i kvalitetno iscrtane,pa obustaviti iscrtavanje uzdužne linije ako nije dobro. INSPEKCIJO VI STE NA POTEZU,DA NE BI I DRUGI PUT BRUKALI I GRAD i sebe tj. PREDUZEĆE za PUTEVE Valjevo.

  Reply
  1. Meda

   Što volim vas što sve znate!A bitno ti ja da znas u cemu je tehnička smetnja,koji je deo otkazao?Svašta!

   Reply
 2. Creator

  Valjevom vladaju nestrucni , u firmama rade nestrucni , a nadzorni organi su iskljucivo u kaficima … sto se tice ovih sto lopataju sve je jasno samo kad ih covek vidi kako rade , rezultat su valjevske ulice , bar se tako zovu …

  Reply
 3. Danas mi je rodjendan

  Kad je Poćuta radio Valjevske ulice on je uradio mariborsku ulicu tako da je izazvao klizište i sve to renovirao u jednom danu. Tako da su Tužioci ostali nemoćni. Badava im bacanje para za veštačenje, Poćutini mentori su jači od Bobinih. Sve ovo postoji jel Tužioci ne rade svoj posao valjanao.

  Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.