Protest-1 od 5 miliona

      1 коментар на Protest-1 od 5 miliona

Protesti u Srbiji, pa tako i u Valjevu već su opravdali svoje postojanje, jer su posle godina tišine, pokazali da su građani veoma nezadovoljni vlašću i da uprkos tome što su medijske slobode nikada manje, glas istine se ne može ućutkati. Zato i ovog petka pozivamo Valjevce da se od 19.30 časova okupimo na Desankinom trgu i saslušamo gošću  Maju Videnović narodnu poslanicu , koja će nam preneti glas slobodne Srbije! Potom ćemo prošetati ulicama Valjeva Karađorđevom, Pop Lukinom, Pantićevom, ponovo Karađorđevom do Gradskog Trga.

I kako protesti u Srbiji postaju sve ozbiljniji i ohrabruju sve više građana, tako vlast koristi sva sredstva da oblati organizatore protesta i obeshrabri građane da glasno izražavaju svoje nezadovoljstvo. Na društvenim mrežama i pojedinim portalima uvek isti pojedinci se upinju iz sve snage da skrenu pažnju sa ključnih problema u Valjevu i Srbiji! Građani su ih prozreli i nema efekta zamagljivanje i zbunjivanje besmislenim optužbama, jer su protesti i u Valjevu i u celoj našoj zemlji, vlasništvo građana, a ne nijedne političke partije ili pojedinca!

I ova šetnja je prilika da pošaljemo poruku da nas razlike ne smeju zaustaviti u zajedničkom cilju da oslobodimo Srbiju nenarodne i kriminalne vlasti, koja je urušila institucije u našoj zemlji! Zato vas pozivamo u petak, 17. maja od 19.30 časova u još jedno protestno okupljanje u Valjevu #1od5miliona! 

1 comment on “Protest-1 od 5 miliona

  1. Goran Markovic

    Ovo je neka greska , trebalo je objaviti veceras u 19 i 30 da su protesti.Mars sram vas bilo opozicionari , nasli ste nas da farbate .

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.