Danas počinju sa radom bazeni u Petnici

Bazeni u Petnici danas zvanično počinju sa radom. Cene ulaznica ostaju na prošlogodišnjem nivou.

Iako vremenske prilike nisu naklonjene kupališnoj sezoni, ona zvanično počinje danas I trajaće do kraja avgusta jer uobičajeno prvi dani septembra bivaju rezervisani za sportske dane valjevskih školaraca.

Celodnevna ulaznica iznosiće 250 dinara, ulaznica na bazen od 15 sati 170 dinara, a mesečna karta 2500 dinara i celosezonska 4500 dinara. Ulaz za decu do 3 godine I dalje je besplatan. I ove godine cena karte za penzionere je nešto niža, a potrebno je da ponesu ličnu kartu i poslednji penzioni ček kako bi platili kartu po 170 dinara.

“Po staroj dobroj praksi prvi dan sezone je besplatan, ali na žalost I za danas je najavljena kiša tako da ne očekujemo neku posetu. Za ovu sezonu smo obnovili suncobrane, imamo I nove skakaonice I naravno u ovim prethodnim danima od spuštanja balona uredili smo sam prostor. Prošlu sezonu su obeležili kišoviti dani, gotovo dva meseca I jun I jul padala je kiša, a sad samo možemo da se nadamo da će ove godine biti bolje što se vremena tiče. Mi smo spremni, ali je vreme važan I ključni faktor za posetu”, kaže Aleksandar Mijailović direktor UFK Valis koja gazduje SRC Petnicom.

Po njegovim rečima prošle godine u toku letnje sezone prodato je 56 000 karata I prihodovano 11,8 miliona dinara. Ako se uzme u obzir da su zabeležene letnje sezone sa prodatih I 80 000 karata jasno je da će I ove godine uspešnost sezone zavisiti od vremena.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.