Branko Ružić: GO SPS jedan od najboljih Odbora u Srbiji

Potpredsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Branko Ružić posetio je danas Gradski odbor SPS-a u Valjevu i najavio punu podršku valjevskim socijalistima iz vrha stranke.

Ružić je razgovarao sa rukovodstvom i članovima IO GrO SPS Valjevo. Na sastanku koji je protekao u radnoj atmosferi izvršena je analiza rada Gradskog odbora, resornih odbora i odborničke grupe, nakon čega je Ružić pohvalio rad valjevskih socijalista, rekavši da je Gradski odbor u Valjevu jedan od najboljih odbora u Srbiji.

Na sastanku se govorilo o aktivnostima Socijalističke omladine i Foruma žena GrO SPS Valjevo koje su bile organizovane u prethodnom periodu, kao i akcijama koje valjevski socijalisti planiraju da realizuju.

“Izuzetno sam zadovoljan aktivnostima koje organizujete i realizujete na nivou Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Valjevu. Ono što posebno želim da istaknem je da će valjevski odbor za sve što bude činio u narednom periodu imati punu podršu rukovodstva Socijalističke partije Srbije, jer to stvarno zaslužujete za svoj trud i zalaganje”, naglasio je Branko Ružić, potpredsednik GO SPS prilikom današnjeg razgovora sa rukovodstvom i članovima IO GrO SPS Valjevo.

GOSPS

3 comments on “Branko Ružić: GO SPS jedan od najboljih Odbora u Srbiji

    1. Cao Cao

      Lepo si sebe nazvao bivsi clan. Ali koje partije? BK BK BK opet se mesas u ono sto ne znas da radis

      Reply
  1. Vesko

    Izjava za kradonacelnika da je sposoban i kreativan je navlakusa da se on ponovo kandiduje za gradonacelnika da bi socijalisti osvojili vise mandata.uvek kvarno.ni oni ni sns nece cenzus preci

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.