Saopštenje Krušikovih penzionera

Skupština udruženja krušikovih penzionera – KRUP Valjevo,  na redovnoj sednici održanoj 28.03.2019. godine, razmatrala je informaciju o PETICIJI za okončanje gradnje i  privođenje nameni objekta Gerontološkog centra u Valjevu, koju Stranka moderne Srbije (SMS) podnosi Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Republike Srbije, kao i Gradskom veću grada Valjeva, na osnovu člana 56. Ustava Republike Srbije, i objavljuje sledeće Saopštenje:

  1. Daje se puna podrška Stranci moderne Srbije kao pokretaču i podnosiocu peticije kojom se od nadležnih organa državne i lokalne vlasti zahteva hitno rešavanje jednog od navećih socijalnih i urbanih problema građana Valjeva, kao i opština Kolubarskog upravnog okruga.
  2. Poržava se učešće članova Odbora i svih članova ovog Udruženja u aktivnostima koje se organizuju u vezi sa navedenom peticijom kao građanskog protesta, na dobro- bit starih, bolesnih, iznemoglih i osamljenih lica sa ovih prostora.
  3. Obraćamo se svim udruženjima građana na području Kolubarskog upravnog okruga, a naročito udruženjima penzionera, da aktivno podrže ovu inicijativu i da nadležne organe svojih opština podstaknu na njeno uspešno okončanje.

Valjevo, 28.03.2019.                                                                                      

2 comments on “Saopštenje Krušikovih penzionera

  1. pitanje

    A gde je novac nestao iz donacioje Japanske vlade,koja je donirana u vreme vlasti DS?

    Reply

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.